donderdag 30 augustus 2012

Crejaksie dag4

Beste mama en papa,

Julie spruiten worden steeds meer en meer moe en wij naturlijk ook. Vandaag was weer een drukke dag. We begonnen met paardrijden en pottendraaien. We versierden ons papierenzakje en speelden een heus strategospel. Het middag maal was smullen geblazen. We aten wort met worteltjes en erwtjes. Wat was dat lekker. In de namiddag maakten we heksenprotten die heerlijk zullen smaken. Misschien mogen jullie vrijdag proeven. Tijd om even wat groentjes te eten tijdens het grote groenten spel. En omdat we nog niet moe waren deden we een grote loopwedstrijd. Na het avondmaal beleefden we een avontuur want Boer Tuur zijn boerderij was in brand gestoken. We ontdekten de dader en die werd dan ook op gepakt. Na een douch’ke was het tijd om te gaan slapen.

Bekijk hier de foto's. Klik hier!

dinsdag 28 augustus 2012

crejaksie dag 3

Beste mama en papa, Wat is het toch moeilijk om op te staan. Dag drie begint weer geweldig met super muziek, het kuikentje maakte ons vrolijk wakker. Na het ontbijt begonnen we meteen met Inga en maakten we lekkere zandkoekjes. Met Sebastiaan gingen we de weiden proper maken en de ezels verzorgen. Wat was dat weer fijn! Na enkele spelletjes gespeeld te hebben was het tijd om spaghetti te eten, met als dessert een ijsje. Wow wat moesten we dan maken. Echte kaarsen maakten we van bijenwas. Vervolgens deden we de mega bangelijke estafettespelen; wel met 100 kinderen. Ook de Olympische spelen mogen niet ontbreken op zo’n dag als deze met als hoogte punt de sketch van Ondeugend. Wat voor een streken zal die nog uithalen deze week. Wat zijn we vandaag moe dus beslisten de monitoren om nog enkele kleine spelletjes te spelen dan douche en vlug naar bed. Geeuw geeuw, slaapwel liefste mama, papa, … Groetjes Het C-team Bekijk hier de foto's. Klik hier!

Crejaksie dag 2

Dag mama, dag papa, Vandaag begon de dag met een stralende zon. We werden gewekt door het feestteam en shaketen ons bed uit. Voor het ontbijt kregen we een heuse opwarming van de dag. Na het heerlijke ontbijt was het tijd om in drie groepen te werken: dieren voederen, stallen uitmesten, paardrijden. Amai als je dat allemaal gedaan hebt krijg je grote honger. Wat ruiken we daar? Mmm…, wortelpuree met gehaktbrood. Wat hebben we onze buikjes rond gegeten. Na het eten deden we de afwas en maakten we ons klaar om enkele kringspelen te spelen. Van dat spelen begin je te zweten al een geluk dat Inga daar raad mee weet. Zeep maken wat zullen we lekker ruiken. Weer werden we even moe dus 4-uurtjes tijd. Na het 4-uurtje konden we kiezen tussen dansen en voetballen. Natuurlijk zag je meteen dat enkele de meisjes wilden dansen en de jongens voetbal spelen. Na al dat gesport want ja hoor van sporten op een boerderij krijg je honger. Na het avondmaal lekker douchen. Oei wat doen ze nu die zotte monitoren een heuse boerderijquiz als dat maar goed komt dachten we. Tijd om te gaan slapen. Slaapwel mama, papa, broer, zus, opa, oma, hond en kat …. Groetjes Het C-team Bekijk hier de foto's. Klik hier!

maandag 27 augustus 2012

Crejaksie dag 1

Hallo allemaal,
Dag 1 is weer vlekkeloos verlopen , hier en daar werd er een traantje weggepinkt maar na een tijdje deed iedereen gewoon mee met de activiteiten . Eerst een rondleiding bij de dieren met boer Sebastiaan . Daarna had iedereen wel trek in een lekkere boterham . Hierna hadden de boertjes en boerinnetjes tijd om elkaar beter te leren kennen. Veel vuile kleren en dorstige mondjes. Nog even een dansje placeren en tandjes poetsen dan een verhaaltje voor het slapen gaan . Toen dachten we dat ze vertrokken waren maar dat was mis. Eer de boertjes en boerinnetjes in slaap vielen, vielen onze ogen ook al dicht.

Groetjes
Het C-team :p Bekijk hier de foto's. Klik hier!

zaterdag 25 augustus 2012

kleuterkamp dag 2

Gegroet iedereen, dag twee zit er weeral op. Ondanks de voorspellingen hebben we toch goed weer gehad. Daar zullen onze zonnekindjes wel voor iets tussen zitten. Ook dit keer hadden we een druk programma. Na het lekkere ontbijt zijn we ineens gestart met het grote boerderijspel. Na het spel rammelde onze maagjes en we kregen lekkere spaghetti met als dessert apen kost (bananen). In de namiddag gingen we paardrijden en leuke knutselwerkjes maken.Ook het voederen van de dieren mocht deze namiddag niet ontbreken. Na veel geroefel en geraffel hadden we een douchbeurt nodig. In de splinteniuewe douches kregen we van Veronique, Tine en Pascale (zus Vero) een grondige schrobbeurt. De mannen mochten ondertussen naar Tom en Jerry kijken. Nog vlug een verhaaltje en dan oogjes toe want we zijn weeral zo moe. Tot morgen mama en papa, broer en zus, oma en opa, hond en kat, ... Groetjes De vrolijke bende :p Bekijk hier de foto's. Klik hier!

vrijdag 24 augustus 2012

kleuterkamp dag 1

Beste ouders, Dag 1 verliep vlekkeloos. We hebben weeral een drukke dag achter de rug met jullie kapoenen.We hebben de dieren verzorgd en geknuffeld. Daarna maaakten we een leuke sleutelhanger. Tussendoor kwam ons varkentje Viktor langs. Niet alleen Viktor woont op de boerderij maar ook Ondeugend en die heeft weer straffe stoten uitgehaald.Dan was het tijd om lekker te eten, op het menu stond: frietjes met lekkere curryworst en ook de groentjes ontbraken niet. Na de leuke spelletjes en knutselwerkjes werden onze oogjes moe en gingen we naar dromenland na de zaklampendisco. Slaapwel Lieve mama en papa. Groetjes 't Groenhof-team

Bekijk hier de foto's. Klik hier!