vrijdag 26 juli 2013

kindervreugd dag 5

Gegroet iedereen,,, Hier zijn helaas de laatste foto's die jullie te zien gaan krijgen... Ook deze keer was het een drukke dag. In de voormiddag hebben we echte heksenprotten gemaakt en zout mogen kleuren. Na het middageten stond er een wandeling op het programma naar de ijshoeve. Dan even de dieren nog knuffelen voor we gaan eten. Nu vlug douchen want we mochten onze mooiste kleren aandoen voor het grote ( en zeer geslaagde) één tegen allen spel. Dit hebben de kinderen perfect uitgevoerd, dus mochten ze later gaan slapen en nog een danske plaseren. Om te eindigen hebben we nog rond het kampvuur gezeten en daar lekker gezongen en afgesloten met een verhaaltje. Tot morgen lieve mama's en papa's  Klik hier!

donderdag 25 juli 2013

kindervreugd dag 4

Dag, dag, dag en inderdaad dag, Ondanks het regenachtige begin van de dag, zijn we er toch maar eens in geslaagd om jullie spruiten een aangename dag te bezorgen. In de voormiddag hebben we weer mogen paard rijden, dieren gevoederd en leuke spelletjes gespeeld. In de namaiddag hebben we een kaars van echte bijenwas gerold. Als avondactiviteit hebben de kinderen kunnen chillen, baseballen en andere leuke dingen gedaan. Weer vlug onder de douche, tijd voor een verhaaltje en vlug onder de wol. Tot morgen  Klik hier!

woensdag 24 juli 2013

kindervreugd dag 3

Gegroet iedereen, Het spijt ons dat we jullie zolang hebben laten wachten voor de volgende fotoreeks. Dit was echter te wijten aan ons supercoole verfmonsterspel. In de voormiddag stond er paardrijden, confituur maken en stalwerk op het program. De middag bestond uit spelen spelen en nog eens spelen; boerderijzeeslag, boerderijwaterestafette,... De laatste activiteit voor vandaag (gisteren) is reeds bekend...VERFMONSTERSPEL tot straks...  Klik hier!

maandag 22 juli 2013

kindervreugd dag 2

dag lieve kijkers, Hierbij het verslagje van weeral een bloedhete, maar superleuke dag; We zijn deze ochtend extra vroeg uit de veren gesprongen, want jullie spruiten wilden ni meer slapen. Geen probleem, een ochtendgymnastiekje kregen ze aan hun been... Na een stevig ontbijt, werd een doorschuifspel voorzien. Ze werden in drie groepen verdeeld ( paardrijden, zandkoekjes maken & dieren voederen). Hard gewerkt, veel gespeeld, weeral nat geworden dus was het tijd voor het middagmaal. Frietjes met curryworst en ook een heel klein beetje groentjes met verse eitjes. Na de middag werd er in twee groepen gewerkt; zeepjes maken + waterestafette. Na het avondeten werd er nog een spannende boerderijstratego gespeeld. Als afronding van de dag kregen de kinderen de luxe om ons spiksplinternieuw outdoor "douchekomplex" in te wijden. Dolle pret gegarandeerd. Nog vlug een verhaaltje voor het slapengaan en dan superpresto hun bed in voor hun dagelijks avonddutje. tot morgen beste kijkers!!!  Klik hier!

zondag 21 juli 2013

kindervreugd dag 1

Dag lieve ouders, broers, zussen, oma's, opa's, en waarde landgenoten... Op deze hoogdag laten we hierbij een kleine impressie van onze eerste dag. Foto's spreken voor zich.... Op dit moment genieten de meisjes van een lekkere warme douche terwijl de stoere jongens zich tegoed doen aan een tuinslang gevecht... veel kijkplezier gewenst vanwege het kindervreugdteam!!  Klik hier!

maandag 15 juli 2013

kleuterkamp dag 3

Hier zijn nog vlug de laatste foto's van jullie kleine, lieve kapoenen.  Klik hier!

zaterdag 13 juli 2013

groenhof dag 2

Hier zijn we weer, Na een goede nachtrust, zijn we er weeral goed ingevlogen vandaag. Deze voormiddag stond er een groot spel op het programma. In de namiddag waren het weer een aantal knutselactiviteiten. En als avondactiviteit stond er een film op programma, gecombineerd met een douche/ schuur moment... tot morgen,  Klik hier!

vrijdag 12 juli 2013

kleuterkamp dag 1

Dag lieve ouders, Op dit moment hebben jullie waarschijnlijk lang moeten wachten... Ik denk dat we er niet veel over moeten zeggen, hun gezichten zeggen waarschijnlijk genoeg. We hebben genoten van deze drukke dag. Jullie kapoenen liggen nu al flink in dromenland. Hier en daar hebben we een traan moeten wegpinken, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Ze amuseren zich rot, maar als ze moeten slapen missen sommige hun grootste held, JULLIE dus. Gelukkig is dit verdriet maar van korte duur en kunnen ze zich voorbereiden op de dag van morgen. veel kijkplezier vanwege het ganse groenhofteam.  Klik hier!

donderdag 4 juli 2013

woensdag 3 juli 2013

dinsdag 2 juli 2013

maandag 1 juli 2013

groenhof dag 1

Dag ouders en kleine deugenieten.. Hier zijn de eerste foto's van jullie kamp. Veel kijkplezier en tot morgen. groeten vanwege het groenhofteam!!!  Klik hier!

vliegertje dag 2

sorry voor de vertraging, maar hier zijn de laatste foto's van jullie kapoenen...  Klik hier!