dinsdag 13 mei 2008

Boerderijpret!!!

Dag mama's en papa's,

Wat hebben we vandaag genoten!Na dat we ons bedje hebben geïnstalleerd zijn we eens een kijkje gaan nemen naar al de dieren op de boerderij: geiten, schapen, kippen, konijntjes en zelfs een hangbuikvarken...
En wat hadden we geluk vandaag: op het menu stonden frietjes. En we durven het bijna niet zeggen, maar ze waren lekkerder dan die van ons mama...
Daarna hebben we nog confituur gemaakt en lekker gespeeld met waterballen in het zonnetje .
Nu is ons pijpje al wel uit, dus wordt het tijd dat we in ons bedje kruipen (met vuile voeten:)Want morgen staan er ons nog avonturen te wachten!
Kijk gerust naar al onze foto's en dan kan je ook zelf een reactie typen naar ons.

Een hele dikke zoen van jullie kleine varkentjes
Tot morgen XXX

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Lekker schaapjes tellen en vlug slapen... Groeten aan de boertjes en boerinnetjes van de groene en oranje klas van de Heilige Familie in Berchem.
En héhé, eindelijk wat rust voor de juf Christ'l en Reinhilde en de zorgjuffen. Maak er morgen nog een leuke dag van! Groeten vanwege Katrin, de mama van Maxim Naeyaert!

Anoniem zei

Geniet ervan ... superleuke foto's
En zie dat de juffen niet teveel snurken :-))
Mama van Alexander (groene klas)

Anoniem zei

Wat een gezellige boel! Leuk om de kids te zien genieten.... En al die foto's... fijn om alles mee te kunnen beleven! Ik wens jullie nog een superdag en kijk uit naar de verhalen! Groetjes van Nele, mama van Layo!

Anoniem zei

Hey Tomás, amaai dat was een dik varken!!! Zeg en heeft die jullie lekkere frietjes niet willen opeten? Allez, tot straks. Dikke zoen van mama, zus Liandra en uw papa.

Anoniem zei

Piepeboe deugenieten,

Ondertussen zijn we al een dagje thuis van de boerderij.Maar ik wou toch nog even laten weten dat ik het heel heel heel leuk vond met jullie!Hopelijk hebben jullie er evenveel van genoten als ik en denken jullie nog veel terug aan die leuke tijd!

Een dikke zoen van juf Tine