maandag 26 oktober 2009

Eindelijk een bericht vanuit Zandhoven-Pulle

Hallo nieuwsgierige papa's en mama's,
Alles is rustig nu, een heleboel brave kindertjes liggen heerlijk te knorren na een zalige dag in de buitenlucht. We maakten al een potje foncituur (onze juf heeft een kopje koffie nodig hihi), we voederden de dieren, we poetsten de stallen en we maakten een reuzenkruiswoordraadsel. We hebben ook een kleine tocht gemaakt met onze pillampen...heerlijk. Na het grappige verhaal van de kleine eend Rosalie, zijn we in onze slaapzakjes gekropen. En neen, geen traantjes, onze juffen hebben onze slaapzakjes vol slaapkusjes gestopt zodat we knuffelig de nacht doorkomen. Tot morgen!

Onze 2e boerderijklasdag begon met een leuk gymmomentje. Ook de zon was al meteen van de partij.
Jan de pottenbakker leerde ons prachtige potjes draaien en de geur van de zelfgemaakte zeepjes vulde het terras.
Er was nog poppenkast, een grote quiz, levende boerderijstratego en nog véél meer. En als kers op de taart een gezellig moment bij het kampvuur. Inga en Jeroen maakten voor ons heerlijke frietjes en tot slot was er weer een prachtig verhaal bij kaarslicht, tesamen met de 3 juffen van de eerstes.
Slaap zacht mama's en papa's en tot morgen.

Fotoreportage.

20 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ziet er echt een leuke boel uit. En al zoveel gedaan. Wij wensen aan iedereen een goede nachtrust toe. En natuurlijk morgen ook terug een hele fijne dag. Heel veel kusjes aan iedereen en natuurlijk ook aan mijn klein prinsesje Lotte. En aan de juffen alvast een dikke proficiat
Masha en Bert

Anoniem zei

Lieve kindjes en lieve juffen,

Wat ziet het er al een leuke boel uit ! Zo tof dat we mee kunnen genieten via de foto's. We missen jullie (ik vooral dan mijn Ninake)
Geniet maar van jullie leven op de boerderij !!! We zijn al benieuwd naar al jullie verhalen

Mama van Nina

Anoniem zei

Hallo boertjes en boerinnetjes,

Dankjewel voor de vele leuke foto's! Het zag er vandaag een heel plezierige dag uit. En waarschijnlijk gaan jullie morgen ook nog zo'n leuke dingen doen! Geniet van al die plezante en leerrijke momenten! Ik kijk alvast uit naar de volgende foto's!
Een goede nacht en een dikke knuffel voor Evelyne!

mama van Evelyne

Anoniem zei

Hey Lieve kapoenen en dan in het bijzonder Elliot en toffe juffen,
Idd jullie hebben niet stilgezeten, leuke dingen gedaan en zullen goed moe geweest zijn! Vandaag zal het niet anders zijn denk ik. Amuseer jullie nog maar goed en geniet van alle leuke dingen daar, want het zal snel voorbij zijn;o( (voor jullie dan).
Geef iedereen maar dikke knuffels van ons, en bedankt voor de goede zorgen!
Liefs,
Lenton, Helga en Serge

Anoniem zei

Dag lieve schatten allemaal!!
Een leuke dag achter de rug en waarschijnlijk een even leuke die seffens voor jullie gaat beginnen. Geniet van alle dingen! Nolle, een dikke proficiat voor de dingen die je al gedaan hebt (een kip vastgehouden?!)!!! Nu kan jij binnenkort de kippen bij moeke gaan verzorgen en de haan vangen als die nog eens ontsnapt! Een dikke kus aan iedereen, aan portie energie aan de juffen en we komen morgen al de kapoenen ophalen!

Eva, mama van Nolle

Anoniem zei

Goedemorgen iedereen !

Het was heel fijn om jullie bericht te krijgen en al die stralende gezichtjes te zien op de foto's. Maak er ook vandaag een heel fijne dag van ! Wij zullen zeker aan jullie denken en stiekem hopen op een nieuw berichtje van jullie belevenissen. Heel veel liefs voor iedereen en een bijzonder dikke knuffel voor Jari. Bedankt juffen voor de liefdevolle zorgen voor onze (b)engels.
Justine, Vera & Steven

Anoniem zei

Goeiemorgen lieve juffen en kinderen in 't Groenhof,

Wat is dat daar een leuke boel zeg!
En wat een leuke foto's.
Zo te zien amuseert iedereen zich reuze. Maak er nog een superfijn vervolg van.

Tot morgen,

Sige, Dominique, Stella en Kika

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Blij om de leuke foto's te zien! Het ziet er zoals verwacht fantastisch uit. Jullie zullen dit nooit vergeten ,zo'n toffe ervaring. Amuzeer jullie nog heel goed. Het zal inderdaad veel te snel voorbij zijn. Dikke knufels voor iedereen. Vooral aan ons Maaike!
Groetjes Anja, mama van Maaike.

Anoniem zei

Ach wat zou ik een vliegje willen zijn om daar es bij jullie te komen rondzoemen. Zo je eigen uitleven in volle natuur samen met die superjuffen die heeeeeel veeeel pluimpjes verdienen. Leuk moet dat zijn! Kijk maar es naar de glimlach van ons Taline op de rug van een paard. Dat vertelt alles. Dikke Kusjes.
Anne-Sophie, Thierry en Soline

Anoniem zei

Goedemorgend lieve kindjes en lieve juffen,

De foto's zijn echt fantastisch. Het ziet er reuze leuk uit daar op de boerderij. Ik wens jullie nog een toffe 2 dagen en ben benieuwd naar alles wat jullie te vertellen hebben. Nog een dikke kus aan mijn Mereltje. Veel plezier!

Tessa

Anoniem zei

Zo te zien is er al hard gewerkt gisteren maar ook heel veel plezier gemaakt!
De foto's zijn geweldig!
Geniet er nog met volle teugen van en een hele dikke zoen voor onze Sander!
groetjes van de mama en papa van Sander

Anoniem zei

Alle foto’s zijn heel leuk en laten zien dat jullie heel veel plezier hebben. We hopen op goed weer de komende dagen, dan kan de pret niet op! Groetjes en tot spoedig.

Oma en opa van Sarah.

Anoniem zei

Dag iedereen!

Ik heb net jullie foto's bekeken en ben eigenlijk wel een beetje jaloers op de pret die jullie hebben.Het ziet er allemaal heel leuk uit.
Geniet nog van jullie verblijf op de boerderij!
Aja,zouden jullie allemaal een dikke kus aan Jana willen geven van mij?
Alvast bedankt.

Kenny Swartelé,papa van Jana

Anoniem zei

Wat een leuke foto's! Zo te zien genieten jullie allemaal van de mooie omgeving, de schattige diertjes en van elkaar! Het weer zit vandaag ook al mee dus het kan niet meer stuk. Veel plezier allemaal en een dikke knuffel voor Dimitri. Bedankt lieve juffen!

Verena, Dirk en Matthias
(Mama, Papa en broer van Dimitri)

Anoniem zei

Wat een leuke foto's! Zo te zien genieten jullie van de mooie omgeving, de schattige dieren en van elkaar. Het weer zit ook mee dus het kan niet meer stuk. Nog veel plezier allemaal en een dikke knuffel voor Dimitri. Bedankt lieve juffen!

Verena, Dirk en Matthias
(Mama, Papa en broer van Dimitri)

Anoniem zei

Piep,

Amai het ziet er erg leuk uit!
Mijn kleine vent lijkt te genieten. Echt leuk dat we via deze foto's kunnen meegenieten.
Stralend weer en een leuke beestenboel, meer moet dat niet zijn...
Een dikke knuffel voor onze Yarrick. En een grote waardering voor de juffen met hun kroost!
Tot morgen !!!!

Groetjes
Cindy, Robby en zusje Kyara

Anoniem zei

Dikke knuffels voor Arthur,
We wensen jou en alle andere boertjes en boerinnetjes nog een fijne tijd op de boerderij.

Veel liefs van Amélie, Annabel en Jeremy

Anoniem zei

dat ziet er echt leuk uit daar.ik wou dat ik daar ook naar kon gaan om een kus te geven aan mijn liefste imran groetjes van mama ,papa,iman,fatima en nawfal

Anoniem zei

Hey biggetjes (en het zijn er meer dan 3...),
eerst hadden we hier thuis een 'jaloerse zus' -die is daar ook al 'ns geweest met juf Fried'l-, maar als ik deze foto's en lachende snoetjes zie, dan zou zelfs een mama willen dat ze daar op 't Groenhof was! Wat een belevenissen daar! Geen tijd om mama's, papa's, broers of zusjes te missen...alleen maar volop genieten. Doe dat morgen ook nog van jullie laatste dag daar en wij tellen hier toch al een klein beetje af om jullie terug te zien...dikke knuffels, eentje speciaal voor Thibo!
X, Vanessa, Bart, Amber & Myrthe

Anoniem zei

het ziet er inderdaad allemaal ontzettend leuk uit daar. Niet alleen blije gezichtjes ook het zonnetje hadden jullie mee! geniet nog maar van de laatste uurtjes op de boerderij.
Dikke knuffel voor allemaal en vooral vele kusjes aan mijn klein biggetje Jana.

mama xxx