dinsdag 5 januari 2010

Sint Vincentius op de boerderij

Onze eerste dag op de boerderij zit er al op! Het was al een heel fijne dag. Toen we toekwamen konden we al eens binnen piepen in de kamers. We kregen al meteen een rondleiding en mochten de dieren aaien, vastnemen en knuffelen. Dat was superfijn. Om ons terug wat op te warmen kregen we al de eerste warme maaltijd. Spinazie en gehaktbrood. Wat hebben we gesmuld. Na de middag hebben we mogen paardrijden en de dieren voorzien van drinken. Toen we dat gedaan hadden, en na even wat spelen in de sneeuw was het al tijd voor ons vieruurtje. Toen bleven we even binnen om confituur te maken. Als dat gedaan was gingen we naar onze kamers om ons te installeren. Bedje gemaakt... Alweer etenstijd! Lekkere boterhammen gesmuld, wassen, pyjama aan en ... bedtijd! Tot morgen papa's en mama's! Vergeet vooral niet te kijken naar onze foto's en eens een reactie te plaatsen!

Vele groetjes van klas 2A, 2B en de juffen!

Dag mama's en papa's!

De tweede dag op de boerderij zit er ook alweer op! Wat vliegt de tijd hier... Ook vandaag was het zeer druk. Opstaan, lekker ontbijten en al meteen aan het werk! Om te beginnen mochten we zelf kok zijn en helpen om het eten klaar te maken. Onze soep smaakte dan ook super! We mochten ook stalwerk doen en de dieren voederen. Wat was dat leuk in de stallen met al dat hooi! Na al het harde werk was het middagmaal welkom. En...het waren frietjes! Wat hebben we gesmuld... Na het middageten mochten we terug aan het werk. We maakten leuke tekeningen en mochten koekjes bereiden! Benieuwd hoe deze zullen smaken... Ook paardrijden mocht natuurlijk niet ontbreken! En naar dagelijkse gewoonten mochten we natuurlijk spelen met de dieren en deze naar hartelust knuffelen! We kregen terug een lekker vieruurtje. Ook de brieven van jullie hebben we vandaag gekregen! Wat was dat fijn! Na het openen van de post hebben we lekkere boterhammetjes gegeten, gedoucht, en het was alweer tijd voor ons bedje. Moe maar tevreden gingen we slapen.Wat we zeker niet mochten vergeten... Een heel gelukkige verjaardag aan de papa van Tibo! Nu is het de hoogste tijd om onze oogjes te sluiten.
Slaapwel iedereen!


Dag mama's e papa's!
Hier zijn we alweer met wat nieuws van op de boerderij. Het was alweer een fantastische, goed gevulde dag vandaag! Na het ontwaken: wassen en gaan ontbijten. Na het ontbijt mochten we al meteen sportief beginnen en gaan paardrijden! Ondertussen maakte de andere groep zeepjes. Nadien werd er gewisseld. Tijdens het wachten mochten we de dieren terug knuffelen en spelen op de grote weide. De tijd ging terug zo snel dat het al vlug terug middag was! Na ons middagmaal mochten ook de dieren hun buikjes vullen. Samen gingen we alle dieren voederen. Wat was dat leuk! Vooral de kipjes, de geitjes en schapen die uit onze handen eten zullen we niet snel vergeten! Na het voederen van de dieren (en heel wat sneeuwpret...) was het tijd voor een stevige wandeling naar de ijshoeve. Daar brachten we een bezoekje aan de koeien en kalfjes. Uiteraard was het vieruurtje daar... een ijsje!!! Wat hebben we gesmuld! Toen werd het toch wel koud en zijn we snel terug naar de boerderij gestapt waar we ons terug konden opwarmen! Als dat gebeurd was hebben we nog mooie kaarsen gemaakt. Na het maken van de kaarsen was het tijd voor het avondmaal. Nu zijn we net allemaal gewassen. Zo meteen krijgen we nog een verhaaltje en dan is het alweer bedtijd. Tot morgen mama's en papa's! Bedankt voor de vele reacties! De foto's volgen zo... Groetjes van op de boerderij van alle sloebers van 2A en B en natuurlijk van de juffen.


Dag lieve mama's en papa's!

Hier zijn we nog een laatste keer! Ons verblijf op de boerderij zit er bijna op... De hoogste tijd dus voor nog een verslagje! Vanmorgen nadat we gewassen waren en ontbeten hebben, werkten we in twee groepen. De ene klas mocht brood bakken terwijl de andere klas mocht opruimen. Wat een karwei om de valiezen allemaal dicht te krijgen :-). De broden ruiken alvast super lekker. Kijk straks maar eens in onze mooie zakjes die we maakten deze week. Natuurlijk hebben we ook Zino's verjaardag gevierd! We mochten smullen van hele lekkere cake! Nu zijn we allemaal buiten aan het spelen bij de dieren. Straks gaan we de dieren nog voederen, afscheid nemen en dan... terug huiswaarts. Moe, maar voldaan! Wij hebben alvast enorm genoten van deze boerderijklas!
Bij deze nog een oproep aan al onze sloebers: jullie mogen ook nog allemaal een reactie schrijven als jullie thuis zijn over hoe jullie de boerderijklas vonden! Dit is leuk voor de mensen van de boerderij zelf en natuurlijk ook voor de juffen...

Vele groetjes van ons allemaal en tot straks! En een grote dank u wel aan alle medewerkers op de boerderij voor de fantastische week die we hier hadden! Daaaaag!

Bekijk de fotoreportage

149 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi kindjes van 2A en B, zo te zien was het al een leuke dag vandaag. Hebben jullie al zo veel gedaan? Niet te koud daar? Dikke kussen, Natascha en Aline, mama en zus van Justine Dhossche

Anoniem zei

Dag iedereen daar wij hebben pas de fotos gezien,en we denken dat het daar zeer tof is .Zelfs de dieren zien er gelukkig uit.Alleè doe zo maar verder en tot schrijfs .Dikke kus aan ons amberke van de mama en de papa.

Anoniem zei

Prachtige foto's, het ziet er gezellig uit. Je hebt gelijk Ischa: we zijn jaloers!
Warme knuffel van Evelien, Hans, Kobe en Magnus
PS: Ken je die mop van Jantje op de boerderij? Wij niet, maar jullie nu misschien wel?

Anoniem zei

hoi allemaal,
aan de foto's te zien, amuseren jullie zich daar allemaal goed!Hopelijk is het niet te koud voor jullie en voor de diertjes.Amuseer jullie nog goed en tot morgen...
dikke knuffel
mama en papa van Gilles Verbeken

Anoniem zei

alvast een dikke pluim voor de juffen dat er al zo snel foto's te zien zijn !! veel plezier allemaal ! dikke zoenen voor elodie en al de vriendjes, papa luc, mama inge, emiel en florentien

Anoniem zei

Dag Klaas en alle vriendjes !

knuffelt het hangbuikzwijntje even goed als papa of prikt de baard een beetje ;)

Onze Ratatouille heeft al lekkere confituur gemaakt, we zagen het op de leuke foto's ! Waauw ! Laat je nog een beetje over voor thuis want we zitten hier allemaal onze lippen al af te likken (zeker Pieter-Jan en Bavo !!).

Veel dikke knuffels !
papa, moeke, Pieter-Jan en Bavo

taghon zei

hallo axelle en delphine
amai hebben jullie daar al zoveel gedaan?
maak maar veel plezier
benieuwd wat jullie morgen gaan doen
dikke knuffels en kussen
van mama en papa

sophie zei

Boeeeeee allemaal,
Supertoffe foto's met veel lachende snoeten.
Veel plezier en doe zo maar verder.
Een extra dikke zoen voor Remi en voor alle andere vriendjes en juffen een warme knuffel!
Sophie en Indy

Familie Rangan zei

Dag lieve kindjes,
Amaai, wat ziet het er daar leuk uit zeg! En zo'n mooi weer! Geniet maar van de dieren, de boerderij, het zonnetje en de gezelligheid! Vele kusjes voor iedereen, en een hele dikke knuffel voor Iliano van mama, papa, Mauro en Ana-Lucia.

Anoniem zei

Dag Zohra, juffen en alle kindjes,
Wauw. Nog maar 1 dag op stap en al zoveel gedaan!! Zijn de diertjes even lief als jullie? Dat zal wel zeker?
We zijn benieuwd wat voor toffe dingen jullie morgen gaan doen.
veel liefs aan iedereen,
en een dikke knuffel aan zohra

papa en katja

Anoniem zei

Hallo Elodie, op de foto's te zien is het daar zeer leuk. Geniet ervan! Amuseer je goed met je vriendjes. Dikke kus en groetjes van mémé en pépé.

Familie Moens zei

Dag Margotje en vriendjes van de klas. Het lijkt me daar een gezellige boel!! Ik kijk al uit naar de foto's van morgen. Heel veel dikke zoenen aan ons muisje!!
Groetjes van de mama, papa, Sander en hond Tobie

Anoniem zei

Dag Margot-tje, je mama vertelde me deze morgen dat je boerderijklas bent vertrokken. Ze mist je al ontzettend hoor. Aan de foto's en het programma van vandaag te zien hebben jullie al een hele leuke eerste dag gehad. Veel plezier. Dikke kus, Vanessa
(je oppas en vriendin van mama Ilse)

familie Wardenier zei

Hoi Zino en de andere kindjes en juffen van klassen 2A en 2B ! Leuke foto's en inderdaad een dikke pluim voor de juffen om deze al zo snel te tonen. Wat ligt er veel sneeuw zeg. Amuseer jullie nog !!! Dikke knuffel van papa, mama en Matis.

Anoniem zei

Dag Klaas en alle andere sloebers!

Daarnet heb ik alle foto's even bekeken. Wat ziet het er daar leuk uit zeg! Ik wou dat ik erbij kon zijn. Er ligt daar zelfs sneeuw. Dat hebben we hier in Loppem niet hoor.
Morgen toon ik de foto's zeker ook eens aan Lukas (nu slaapt hij al).

Binnenkort kun je het mij allemaal in geuren en kleuren vertellen. Ik kijk er al naar uit!

Nog heel veel plezier!

Dikke kussen en knuffels!
Tante Mar, oom Henk en Lukas

Anoniem zei

hallo kindjes,ik zie aan de foto's dat het jullie goed vermaken met de diertjes.Tof zeg.Een confituur gemaakt,waauw!Allé,Veel plezier.Groetjes en dikke knuffels van Helena,mama en papa

Anoniem zei

Elodie,
wij hebben de eerste foto's gezien en het ziet er daar leuk uit.
heb je al veel met de dieren gespeeld, het is leuk om samen met je vriendjes in de sneeuw te spelen.
nog heel veel plezier en dikke kussen van tante frieda en nonkel marc.

Fam. Dendoncker zei

Hallooooooooo allemaal,

Ik hoop voor de juffen dat jullie intussen allemaal al slapen... Wat ziet het er daar leuk uit, met die zon op de sneeuw! Geniet er allemaal nog samen van! Groetjes aan de varkentjes en een dikke knuffel voor dat knuffel-kieken!

Dikke SSSSSMAK-zoen voor Arne,

Mama en papa, Hannes en Toontje en Merlijn (slaapt hier ook deze nacht)

ellen zei

Hallo iedereen,
De foto's zijn schitterend.We zien dat jullie er al een heel leuke eerste dag op zitten hebben.Geniet er allemaal van en wij zullen van thuis ook mee genieten, met dank aan de juffen voor de vele foto's. Een dikke kus en knuffel van mama en papa aan Charlotte Nuyttens

Anoniem zei

Hoi lieve kindertjes en juffen! Het ziet er daar fantastisch uit. Je ziet dat de kinderen het daar al naar hun zin hebben met de dieren en in de sneeuw. Bedankt juffen voor de mooie foto's. Dikke knuffels aan Jesse van mama, papa en Jonas.

Unknown zei

Heel mooie foto's! Veel plezier nog allemaal, en in het bijzonder Kevin natuurlijk. We volgen elke dag mee hoor ;) Dikke kus van mama en papa.

Oma Yo zei

Die kippen en konijnen, dat mooie winterse landschap, vrolijke kindjes overal, hoe heerlijk!!!

De confituur was allicht super lekker.

Na zo'n dag zal het zandmannetje niet lang op zich laten wachten.

Zachte dromen en veel knuffelgenot daar op de boerderij, voor iedereen en speciaal voor Kevin.

Anoniem zei

Dag lieve kindjes en juffen,

Amai zeg, dat ziet er een heel leuke boerderij uit. Het is heel tof voor ons om al die mooie foto's te zien, zo zien we dat jullie je goed amuseren en goed voor de dieren zorgen.
Sebastiaan, het broertje van Alexander keek ook graag naar de foto's. Hij moest lachen om de foto met het reuzezwijn, hij dacht eerst dat het een grote hond was.
Zo, nog veel plezier daar en tot de volgende foto's

dikke knuffel voor alexander en alle vriendjes daar
daaag mama, papa en sebastiaan.

Anoniem zei

Dag Kapoenen en juffen,

Het ziet er reuzeleuk uit daar!! Zoveel sneeuw en zoveel ruimte om te ravotten! We denken dat de broers morgen bij het zien van de foto's jaloers zullen zijn (nu slapen ze al)! Geniet er nog van!
Dikke zoen aan Thijs! Mama, papa, Kobe en Warre.

mama'tje van Gilles VA zei

Dag mijne lieve schat,
Aan de foto's te zien hebben jullie het echt naar jullie zin. Ik zou al graag mee geweest zijn!
Het ziet er allemaal heel tof en leuk uit. Verwarm jullie maar goed in jullie lekker bedje 's avonds.
Mama heeft al veel aan je gedacht. Moest je vele groetjes doen van moeke, nono en de nichtjes. Dikke warme knuffels en kussen!!! mama

familie Huyghe zei

Hallo Tibo, vriendjes en juffen,

Alvast reuzebedankt voor de vele toffe foto's !!!
We zien dat het daar een super leuke boerderij is.
Wat een koddige varkens, wijze knuffelkippen,pony's, geit en zachte knuffelkonijntjes. Ken je de namen al van al die dieren?
En wat een dolle sneeuwpret!
Tibo, we kijken er allemaal al naar uit dat jij dan thuis voor ons eens lekkere confituur maakt!:)
Nog veel plezier toegewenst!
Aan allen warme groetjes en aan Tibo een dikke knuffel.
Papa Yves, mama Lieke, Lara en Bram en poes Emma.
xxx

Anoniem zei

Dag lieve Anke, kindjes van 2a en b en de juffen,
We vonden het heel fijn om nu al te kunnen genieten van zoveel mooie foto's. We zien dat het daar heeeeeel leuk is. Moeder kip en het schattig konijn zijn al dikke maatjes met jou geworden. Geniet maar verder en misschien ben je nu al aan het dromen van al die lieve dieren.
Een warme knuffel en dikke zoen van An en Jan, mama en papa van Anke.
We wensen de juffen ook een fijne nachtrust.

lucien zei

hey amberke van oudenaerde , hier meme& pepe woef , alles oke daar ???

lucien zei

zorg maar dat je warme voetjes hebt daar ,je zal ons vast heel wat te vertellen hebben als je terugkomt,dikke kus van meme & pepe woef uit drongen aan amberke van oudenaerde

Anoniem zei

dag lieve Anke,
wat een mooie foto's zeg !
Ik denk dat het daar zeer leuk is !! Je ligt vast al lekker warm in je bedje te slapen voor een leuke dag morgen ! Een hele dikke kus van je meterke Hanne en ook een hele dikke kus van je broer florianxxx

Anoniem zei

Piep allemaal ,

wow dat ziet er daar leuk uit. Een echt paradijs om jullie in uit te leven hé ! Het ziet er daar een toffe beestenboel uit. Kunnen jullie al die varkentjes wel aan juffen? :-)

Heb jij die kip alleen gevangen Laura? En wat zit jij mooi op dat paard zeg, echt chique!!

Alvast reuzebedankt voor de foto's en we kijken al uit naar de foto's die komen de volgende dagen!

Dikke kus aan m'n kleine Laura vanwege papa en Laurien, meme en pepe , pepe Kenny en Shana

mwamwamwa xxxxxxxxxx

(en zekers tot morgen ...)

Fam Huyghe zei

Familie Huyghe zei...
Dag Tibo ! Amai ! Wat is het daar leuk ! Net een sprookje waar jij nu bent ! Heb jij ook al zo een kip in je armpjes genomen ? Zeg, speel daar maar veel en geniet van al dat moois daar he op de boerderij ! Enne we zijn er zeker van dat die lekkere konfituur jou héél goed zal smaken op een grote pannenkoek, lieve jongen ! Dikke kus en heel veel groetjes van Nonkel Dominique en tante Lutje xxx

Anoniem zei

Dag Emmeke piepkonijntje, en alle andere kleine en grote rakkertjes. De juffen hebben een hele reeks foto's doorgestuurd naar onze computer,zodat we zien wat jullie zoal uitspoken daar op de kinderboerderij. Hebben jullie echt dat kakelend monster opgepakt, op dat gigantisch groot beest gereden en die heksenbrij gemaakt dinsdag? Maar nee, we zijn jullie een beetje aan het plagen. Geniet maar van elke leuke dag daar en geef de juffen maar veel hulp, want die zijn daar ook maar alleen. Veel knuffeltjes en zoentjes van mama en papa, 'bokkietjes' van tijgertje poes en lieve groetjes van oma en pepe Goemaes++++++++++++++++++++++

Anoniem zei

Dag Rune (en alle andere kindjes),

Wat een mooie foto's zeg! En iedereen heeft blijkbaar al paard gereden. Zo te zien weten jullie de dag goed te vullen. Hopelijk blijft het mooi weer voor de rest van de week.

Dikke knuffel van mama, papa en Arne.

Amuseer jullie maar eens goed!!

mémé,pépé, mémé tiene, nonkel Dino en Gerald zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
mémé,pépé, mémé tiene, nonkel Dino en Gerald zei

Hoi Maité
Wij hebben de leuke foto's zopas
gezien. Het ziet er daar kei tof uit
tussen al die mooie dieren.
Amuseer je maar goed met je vriendjes en de begeleiders.
Nog veel dikke warme knuffels van
mémé, pépé, micky, mémé Tiene, nonkel Dino, Gerald en Twixy.
xxxxxxxxxx

Anoniem zei

Dag Justineke Dhossche,ik zie dat het daar leuk is. Amuseer u maar verder. Dikke zoen en tot morgen! Papa Wim.

Anoniem zei

Dag Lynse, juffen en vriendjes van 2A en 2B,
Wauw! Wat een prachtige foto's! Wij zijn stiekem een beetje jaloers, maar het is jullie van harte gegund!
Jullie zjn al echte boeren en boerinnen tussen al die dieren! Nog veel plezier!
Dikke zoen en lieve knuffels van mama, papa, Lars en Lorne.

Fam. Lissens zei

Leuk dat er zo snel al fotos zijn. Het ziet er daar heel leuk uit, en ik kan me voorstellen dat ook de pony's een dikke hit zijn.

Veel plezier deze week. Een speciale knuffel voor Riona vanwege Papa, Mama en Zus en uiteraard ook veel groetjes aan alle andere kinderen en de juffen!!

Anoniem zei

Hoi Félicien, maak er maar een beestenboeltje van! Groetjes van mama en papa en zus.

alana lissens zei

en riona is het daar leuk tussen de beestjes?en ook al een paar leuke paarden en pony's gevonden? heb je al veel gespeeld?PS:ik wou dat ik daar ook was!!!!!!!!!!! allee,maak er nog een leuke boerderijklas van> groetjes van alana

peter alain zei

Beste Arne en al jouw vrienden

De foto's zien er fantastisch uit ... eigenlijk zijn we allemaal een beetje jaloers ...zo veel leuke dingen in de sneeuw ...
Geniet met volle teugen...
dikke zoen peter Alain; tante An; Tom en Eva

Anoniem zei

Hey daar Jente en al de vriendjes,
Het is daar echt nog wel mooi met die sneeuw. Ga je bij ons thuis ook confituur maken? Die zag er wel lekker uit!
Geniet ervan en tot straks....

Mama, papa en Siebe

Anoniem zei

Dag Lynse & vriendjes,
Het ziet er daar super leuk uit, maar wel zeer koud.
Hoop dat je nog leuke dagen hebt!
Dikke zoen van Marie-christine, Anne-fleur en co

Anoniem zei

Dag Rune,

We zijn al benieuwd naar de foto's van vandaag. We zullen vanavond eens op de website kijken.

Arne heeft vandaag een kroon voor Driekoningen gemaakt en samen met mij heeft hij een mooi plakwerkje gemaakt voor mama (over de boten die we gezien hebben in Oostende).

Ik heb vanmorgen je brief meegegeven aan de directeur. Veel leesplezier en tot binnenkort.

Groeten,
Mama, Arne en papa

papa kris gekke kikker zei

Op de boerderij
lopen opgewekt en blij
alle kindjes en de juffen op een rij.
Jullie maakten confituur
verveelden zich geen uur.
Speelden in de sneeuw
en dat zonder 1 geeuw!?!
...........
...........
...........
Wij kijken al uit naar de rest van het verhaal

Tot vanavond allemaal!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Dag Elodietje !
Amai het ziet er daar wel heel leuk uit hé. Al die mooie foto's. Naar die boerderij zou ik ook wel heel graag een gaan! Julie zijn gelukzakken! Ik verlang al om je terug te zien.
Super dikke knuffel je nichtje Alice.
tot vrijdag !

Lisa Decombel zei

Dag Jesse!
Waaw ik heb de fotos gezien, dat ziet er allemaal heeel tof uit! Ik ben allesins jaloers!
Amuseer je nog en geniet er maar van!
Veel groetjes,
van je nichtje Lisa!
xx

Oma, Tante , Nonkel en Nichtje zei

Dag Jesseke,
Het ziet er daar heel leuk uit,
we denken dat je het daar reuze naar je zin hebt. Wer zijn benieuwd om te horen wat je daar allemaal beleeft hebt. Nog een leuke tijd samen met je vriendjes.
Een dikke knuffel en kusjes,
van oma, Joyce, nonkel Ivan en tante Marilyn.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG

mama, papa elodie zei

dag elodietje en vriendjes !!
hoe was het vandaag...? we zijn zo benieuwd om te horen wat voor deugnieterij jullie al allemaal hebben gedaan :-)
en zijn er vandaag geen briefjes toegekomen voor jullie...? hopelijk waren jullie er heel blij mee.
nog veel plezier en wij zijn al benieuwd naar de foto's van vandaag. slaap lekker allemaal straks ! liefs en dikke zoenen, mama, papa, emiel en florentien xxx

De familie Lissens zei

Hallo allemaal,

Ik denk dat er momenteel veel familieleden vol ongeduld wachten op de foto's van dag 2. Wat een luxe om zo mooi op de hoogte te worden gehouden van het wel en wee van onze groep oogappels :-)

Ik weet dat jullie allemaal even hard gemist worden als wij onze Riona missen, maar weten hoe leuk jullie het daar hebben maakt zoveel goed. Wij, thuis, kijken er in elk geval naar uit om vrijdag samen rond de pc te zitten, alle foto's te bekijken en de verhalen achter de foto's te horen. Ik denk dat het een hele spraakwaterval zal worden... nee???

Enne Riona'tje? Je hebt van ons allemaal in gedachten een supergrote knuffel (en geef er ook maar eentje aan Ratatouille) en een heleboel kusjes.

Slaap allemaal lekker en nog een knuffel voor iedereen van de mama, papa en zus van Riona.

tata zei

dag Amber en klasgenootjes , het ziet er daar heel gezellig uit , zo tof met al die diertjes amaai ze tata is een beetje jaloers grapje ... ammusseer je maar dikke kus van je tata

xxx

lucien zei

hey amberke , heb alle foto's gezien wat ziet het er daar heel tof uit zeg we zijn benieuwd naar uw vertellen als je terugkomt

meme & pepe woef
groetjes

alana lissens zei

dag lieve riona,ik ga je wat vertellen over hoe het hier is. alles is goed.gisteren was de paardrijles zeeeeeeeeeeeeer leuk!!!
we hebben verschillende pogingen tot galop gedaan. ik twee keer gegalopeerd. ik zat op lucky. daar zal het ook wel zeer leuk zijn!!!
één ding is minder dat is:IK MIS JE!!!!!!!!!!!! I LOVE YOU!!!!!!!
vele groetjes aan riona en de andere kinderen en aan de juffen!
en nog een extra dikke knuffel en1111110000000000000000000000 en nog veel meer kusjes en knuffels
tot ziens riona XXXXXXXXXXXXXX
groetjes van alana XXXXXXXXXXXXXX

Anoniem zei

Dag Jente

Leuke foto's die jullie gemaakt hebben vandaag. Jullie zijn echt wel grote hulplkoks zie ik precies, groenten snijden, koken, amaai, ik ben verbaasd!
Hopeijk geniet je een beetje en heb je de brief gekregen van meneer directeur?
Veel plezier en tot morgen!

dikke knuffel van mama, kriebel van papa en sloebergroeten van Siebe!

Daag!

Natascha Lefèvre zei

Hoi,
Zo te zien was het vandaag ook zeer leuk. En al de post ontvangen? Je zus was een beetje eenzaam vanmiddag bij oma jetti.
Oma jetti en Opa Gerard vroegen me ook een dikke kus te geven via de computer aan jujuke.
Hier alvast een dikke kus van mama en Kirsten en ook van je zus aline

De degoe's van Riona L. zei

dag riona
PIEPPIEPPIEPPIEPPIEPPIEPPIEPPIEP
RRRRRRRRRRRR wij wachten vol spanning op jou dat je ons kan oppakken en knuffelen en vooral kan verzorgen!!!
waarschijnlijk ga je nog meer weten over hoe je ons moet behandelen.
Tot vrijdag!!!
Van je degoe's
Elektra
Serafina
Althea
Aurora

Anoniem zei

Dag lieve Tibo

Zo te zien is het daar wel leuk op de kinderboerderij, tussen de vele dieren in een mooi sneeuwlandschap.
Geniet ervan samen met je speelkameraadjes en de juffen.
Je zal ons zeker veel weten te vertellen ...

Dikke zoen van mémé en pépé

Anoniem zei

hello boerkes en boerinnekes
hoe is 't daar? zo te zien héél plezant ik ging me nog in jullie bagage verstoppen maar ik kon er toch niet meer bij ...
Milo mist zijn grote zus want nu kan hij met niemand ruzie maken!maar hij heeft natuurlijk nog Demi als kleine zus!
't zal waarschijnlijk dit weekend weer sneeuwen! vele lieve dikke natte zoenen van mama Peggy,Papa Dany, Milo en een lachje van Demi

Anoniem zei

Hallo lieve kindjes,
Zo leuke foto's die wij te zien krijgen ! Hopelijk is het niet te koud, maar door flink te spelen voelen jullie dat wel niet denk ik.
Gilles , Bo en Fee zitten altijd uit te kijken naar jouw foto ! Ze missen je wel een beetje ze ... maar het zal wel rap vrijdag zijn. Geniet maar volop van de leuke dingen en we horen het vrijdag allemaal wel. Een dikke dikke zoen voor mijne stoere gast . Doe de groeten aan uw vrienden daaaaaaaaag Gilleke Verbeken .
Groetjes t'onkel fikke , Bo en fee

Mimi en Nonkel Jan zei

Dag Rune en klasgenootjes! Het zijn prachtige foto's. We zijn blij dat we kunnen zien wat je allemaal aan het doen bent. We hopen dat je veel plezier hebt allemaal samen en dat het niet te koud is. Dikke kus en tot zaterda!! Mimi en nonkel Jan

Febe, Els en Sven zei

Dag lieve Emil'tje Verstrepen.

Alles goed, heb je een beetje goed kunnen slapen? Zo mooi dat het daar is en zoveel dieren, ga je onze kip nu ook eens kunnen knuffelen. Zo hard dat jullie daar moeten werken, kijk maar goed dat je dat thuis ook eens kan doen (grapje). Dikke knufel van Febe, ze vindt het leuk dat ze naar uw foto's kan kijken op de computer. Slaapwel, love you

Fam. Dendoncker zei

Hallo, lieve varkentjes daar!!!
Oh ja en ook hallo aan de kindjes en de juffen van 2A en 2B!

We keken ongeduldig uit naar de nieuwe foto's! Het was leuk om je lieve snoetjes te zien.
Arneke, je hebt duidelijk je ervaring aan kipjes-eten-geven kunnen gebruiken!

Dikke knuffel en duizend zoenen aan Arne van mama en papa, Hannes en Toontje

Familie Wardenier zei

Een dikke knuffel voor Zino en vele groetjes aan alle andere kindjes en de juffen ! Leuke foto's alweer, en wat zijn de kindjes braaf ?! En Zino, heeft de gans lekker gegeten van wat je haar gaf ? Of was het een zwaan ? Of een witte eend ? Een piepkuiken was het zeker niet - toch ? Je legt het ons wel uit als je thuis komt. Geniet er nog van, en tot de volgende keer. Papa, mama, Matis.

Anoniem zei

HOI EMELY
OEPS WAT ZIE IK HIER OP MIJN LAPTOP STAAN? FOTO'S VAN MIJN NICHTJE...
IK ZIE DAT JE VEEL PLEZIER HEBT.
SNEEUW,DIEREN WAT WIL JE NOG MEER...
DIKKE KUS TANTE VALERIE NONKEL MARC,NICHTEN EN NEEF.

Anoniem zei

Dag Klaas en alle andere kapoenen daar,

de kipjes hadden grote honger vandaag !? op de foto zagen we dat er drie tegelijk uit je handjes kwamen eten !!
De soep zag er ook heerlijk uit !

Vandaag hebben we Oma bezocht in het ziekenhuis; het gaat al zo goed dat ze ook liever op boerderijklas zou geweest zijn !
Nana en James sturen je ook veel knuffels en likjes.

Tot morgen grote vriend,

Moeke, Papa, Bavo en Pieter-Jan

Mike en Kirsten zei

Dag Axelle en Delphine
Het ziet er naar uit dat jullie zich rot amuseren. Tussen al die beesten, met soep koken, enz... Jullie zijn op weg om echte BOERINNEN te worden! Kirsten was wel bang als je die kip vast hield!!! Groetjes van Mike en Kirsten, we kijken er naar al naar uit om zondag te gaan ijsschaatsen.

familie Arnout zei

Hallo Gilleman,

Weet je waarom het schaap op de boerderij zo blij is als het mag lopen in de wei?

...het was vroeger lam!

Stoem he :)

Dikke knuffels van mama, papa en paulientje. Amuseer je daar en de groetjes aan iedereen!!!

taghon zei

dag lieve schatten en juffen
wat leuk dat jullie nu ook voor ons
soep gaan kunnen maken
weer een plezierige dag was het vandaag he
bedankt juffen voor de goede zorgen voor onze kinderen van 2a en2b
wijkijken er al naar uit naar de volgende foto s
dikke knuffels aan axelle en delphine van mama en papa

Anoniem zei

dag lieve laura

Zo mooie foto's. Jullie hebben jullie al goed geamuseerd: confituur maken, groenten snijden, dieren verzorgen, lekker eten, in de sneeuw spelen. Nog heel veel plezier ginder en heel veel dikke zoenen van laurien, papa, meme en pepe, pepe kenny en shana. En natuurlijk een grote dikke knuffel. Wij houden van je xxxxxxxxxxxxxxxxx

Mama & papa van Margotje Moens zei

Dag mijn liefste schattebout!!! Wat was ik blij je vandaag al lachend terug te zien op de foto's. Zo te zien heb je het daar prima naar je zin en dat doet mama en papa veel deugd. Nog veel plezier en veel dikke knuffels van mama, papa en Sander.

PS: nen dikken merci aan de juffen voor de vele foto's!!

oma yo zei

he Kevin,
wat vind je van die hangbuikvarkentjes? Hier kan dat wel niet (wel de konijntjes en kippen en poezen en hondje). Jij zit precies wel veel in de keuken; leuk he!!
Dikke zoen van opa en oma.
het lijkt fantastisch!!!
slaap lekker!
oma yo

Bob en Dominique zei

dag lieve Gillemans (Gilles Ve) en kindjes en juffen,
Het zag er weer een superleuke dag uit daar op de boerderij!
We zouden daar ook wel eens willen logeren...We zijn altijd blij als we de foto's zien en kijken al uit naar morgenavond voor de nieuwe!
Gilles, ik moest u vele groetjes doen van Quinten want die was toevallig bij tante Boe vandaag en hij was het een beetje vergeten dat je op boerderijkamp was deze week maar hij komt vrijdag terug!
Bono doet niks anders dan slapen, dus hij zal goed uitgerust zijn als zijn speelkameraad vrijdag terugkomt!
vele groetjes allemaal en dikke zoen voor Gilles xxx
mama en papa

Anoniem zei

dag lieve zus,
wij missen jou allemaal?
ik hoop dat je mijn en mama haar kaartje hebt gekregen.
en ik hoop dat je morgen en de andere dagen nog veel plezier zal maken. wij vinden de fotos ook heel heel heeeel mooi en leuk. ik hoop dat je flink slaapt.
dikke kus van aline en dikke knuffel van papa.

Anoniem zei

Dag Zohra en alle andere lieve boeren en boerinnekes,
Wat hebben jullie weer toffe dingen gedaan! Geniet morgen maar volop van jullie 3de dagje in de sneeuw met die lieve diertjes!
Dikke knuffel van papa en katja

meme-pepe zei

dag axelle&delphine.
ik zie dat u daar veel plezier hebt met al u vriendjes.doe morgen zo maar verder,met de diertjes te verzorgen.en een dikke kus van meme&pepe.

Anoniem zei

Dag Klaas en vriendjes,

Jullie beleven daar precies een superspannende boerderijweek!
Hier bij ons in Duitsland ligt er ook sneeuw. Tante Inge wandelt veel in het bos met onze hond Beau en heeft net als jullie al vele dieren gezien, maar dan wel wilde dieren zoals herten en vossen. De boswachter heeft haar verteld dat er zelfs everzwijnen in het woud zitten. Die lijken een beetje op hangbuikzwijnen maar zijn wel veel gevaarlijker...

Wij wensen jou nog heel veel plezier deze week samen met je vriendjes en juffen!

Heel vele groetjes uit Holzkirchen in Duitsland,
Peter Philippe, tante Inge, Hannah en Matthias!

Unknown zei

Hallo 2e leerjaar!
Ik denk dat jullie allemaal lekker zullen slapen vanavond na zo'n drukke dag.

Deze blog is fantastisch. We zouden onze Kevin nog veel meer missen als we die niet hadden. En chapeau voor de juffen dat ze al die leuke foto's trekken en na al die drukte nog de energie opbrengen om ons op de hoogte te houden!

Kevin, Aiden was deze morgen, zoals gewoonlijk, je kamer binnengelopen wanneer hij wakker was, en hij was een beetje teleurgesteld zich te realiseren dat jij er niet was.

Knuffel van ons allemaal. <3

Aiden, Jente, Severine en Ralf.

Anoniem zei

Zeer leuke en mooie fotos.

Zo te zien hebben jullie het daar allemaal naar jullie zin. De gezonde buitenlucht kan toch deugd doen he. En zeker met de koude en sneeuw erbij.

Heb gezien dat Laura een klein konijntje vasthield. Dat is een beetje zoals bij ons met kleine oscar he, die ze dan ook zo vast neemt.

Amuseer u nog Laura en 3 dikke kussen van Shana en pepe Kenny

Anoniem zei

Dag lieve Emily, we vinden het reuzeleuk 's avonds al jullie foto's te bekijken. Volgende week mag je bij ons ook lekkere soep komen maken. Dikke knuffel van mémé en pépé Baziel.

Anoniem zei

Dag Zusje Zohra en Nichtje Nina!
Aan de foto's te zien hebben jullie daar een kostelijke tijd daar op de boerderij!
Misschien moeten jullie wel wat minder gekke bekken trekken in de buurt van een camera!
Ik zie dat jullie groentjes moeten snijden en nog andere toffe dingen, maar Zohra, je weet wat dat betekend he: nu ga je elke dag voor ons mogen koken! Grapje!
En nu aan alle kindjes van 2a en 2b:
Gelukzakken! Ik heb dat niet meegemaakt omdat ik pas vanaf het derde leerjaar op jullie school zat! Ik ben Jaloers!
'k Zie ook dat het daar koud is, dus altijd jullie goed kleden en zo, want je wil wel niet ziek worden op zo'n leuke uitstap he?
Verder nog: AMUSEZ-VOUS!
Vele groetjes van Joshua (en broer Edu, en mama Wendy en poes Mini en Amigo)
PS: Amusez-vous is frans voor: VEEL PLEZIER!

Anoniem zei

Dag Elodieke,
Wij waren al benieuwd naar de 2e reeks foto's. Wat zijn ze terug mooi! Een dikke pluim voor de juffen.
Jullie waren terug druk aan 't werk vandaag! Wat moet het leuk zijn de kippen uit jullie handjes te laten eten. Ze zullen jullie na vrijdag wel missen. Maak er morgen terug een mooie dag van.
Groetjes aan de juffen en vriendjes en slaap nu lekker!
Een dikke zoen en knuffel van uw mémé en pépé!

Anoniem zei

Dag lieve Lynse en alle andere kids,
het ziet er daar erg gezellig en leuk uit!! En zoveel dieren, dat is echt iets voor jou! Geniet er nog maar van. Dikke knuffel van meter Christel en van Pim en Snoopy

Familie Dekostere zei

Dag Lynse lieve schat!

Wat een droom!!!
Soep en koekjes maken, in de stallen meehelpen, paardrijden, de dieren voederen, verzorgen en knuffelen,... Het is niet te geloven wat jullie allemaal beleven op de boerderij!
Geniet met volle teugen want voor je het weet is het al voorbij!

Een hele dikke zoen en knuffel van mama, papa, Lars en Lorne!

Anoniem zei

Dag mijn Wesley,kids en juffen,

Mama en papa waren zeer benieuwd naar de foto's en ik moet zeggen"wij zijn jaloers op jullie",zo leuke foto's van ons kleine en grote snoetjes in de sneeuw samen met de diertjes,schitterend.

Wat is er weer veel gebeurd hoor,amai.Soep gemaakt,gisteren confituur,ja Wesley,ik denk dat ik mijn kokmuts moet afgeven.Het is precies hobbykok van Vlaanderen.De twee juffen zijn zeker jullie jury's.

Wesley,zoals je weet hebben we boodschap gedaan voor bompa en bomma.Uw zus heeft paar woorden gezegd,"bompa,poe(poes),ba(bal),boe(broer)",Goed he!

allé,ik denk dat jullie nu(22.00hr) wel aan het slapen zijn,goed knorren hoor!
Tot dierlijke groetjes van uw zus Helena,mama en papa.

tante Cindy en Co zei

Hallo allen daar op de boerderij. Ik heb veel diertjes gezien op de boerderij: varkentjes, pony's, kippetjes, schaapjes,...... maar, waar zijn al die kindjes gebleven?

Veel plezier nog op jullie laatste boerderijdag.
Dikke kussen voor Zohra en Nina van jullie tante Cindy, pépé Claude, Arno, Enzo en Elio

Franklin zei

Yo en ik hebben heel aandachtig gezocht op welke foto's je stond, Kevin.
Het lijkt erop dat jullie niets tekort komen wat eten betreft, met al dat kokerellen.
En buiten kunnen jullie niet alleen kinderboerderij houden maar ook sneeuwklas spelen! Bijna 2 mid-week vakanties in één!
Slaap zacht! Ik popel al om te horen wat je ons allemaal te vertellen zult hebben!

lara zei

Lieve Tibo,
Ik mis jou!
Maak maar veel plezier.

Van je zusje Lara-Marie
x

familie HUYGHE zei

Hallo Tibo,kindjes en juffen,

Vooreerst aan Tibo -SUPERBEDANKT OM PAPA EEN GELUKKIGE VERJAARDAG toe te wensen ! Papa was er heel blij mee.
We houden je een stukje verjaardagsstaart tegoed hoor :)

Zo te zien is het daar reuzeleuk!
we zijn benieuwd naar alle verhalen.
Nog heel veel speelplezier aan alle kindjes toegewenst!!


Dikke knuffels van papa Yves, mama Lieke, Lara-Marie en Bram.
xxx

ellen zei

Dag Charlotte en vriendjes.
Aan de foto's te zien hebben jullie weer een leuke tweede dag op zitten. Het lijkt me tof om zoveel de diertjes te verzorgen, behalve dan die kippen vastnemen dat zou niet voor mij zijn.We kijken al uit naar de volgende foto's en het verslagje van de juffen.
Dikke zoen van mama en papa aan Charlotte

Oma-Vonne zei

Lieve Tibo,

Hoe gaat het met je?
Heb je al paard gereden?
Slaap je boven in het stapelbed?

Ik zie dat het er heel tof aan toe gaat !Super dat je dit kan meemaken.
Wat ben jij een goede kok.

Vele groetjes aan alle lieve kindjes en juffen!

Oma-Vonne

Anoniem zei

Elodie,

wat is het daar zeer leuk op de boerderij, met al de dieren en ik heb gezien op de foto dat de kippen lekker eten gekregen hebben
Justine is jaloers dat jullie daar paard kunnen rijden, ze zou graag ook bij jullie zijn.
amuseer u maar met je vriendjes en een dikke, dikke kus van tante frieda en nonkel marc

Anoniem zei

Hoi allemaal,

't was terug een reuzefijne dag zo te zien. Amai , tegen dat jullie terug zijn kunnen jullie een 3-gangenmenu voor ons klaarmaken zeker ? :-)

En laura, jij hebt toch nog niet gezeurd bij de gezelschapsspelletjes ? ( Nee hé , je bent niet zoals je papa zegt Laurien) hahah lol :-)

Ga nu ook onder de wol kruipen zaols jullie. Dikke kussen aan m'n lauratje vanwege papa . Zie je graag en je zit in m'n hartje

Tot morgen

Mama van Gilles VA zei

Dag mijne allerliefste schat,
Aan de foto's te zien hebben jullie daar veel plezier! Heb ook enkele traantjes gezien....maar dan wel van de groenten voor de soep. Als je nog wat soep over hebt, breng dan wat mee, het ziet er lekker uit! O ja, ik heb je verschillende keren met een kip op foto gezien... het is toch zeker een konijntje dat je wil... haha.
Nog even aftellen en we zien elkaar morgen terug.
Dikke zoenen en lieve knuffels!
Groetjes mama'tje XXX....

Anoniem zei

Dag schatteboutje emelyke, je hebt weer een leuke dag gehad woensdag. Blijkbaar zie je dat groot monster van een kip graag?! en heb je alweer een speciaal soepke en koekjes gemaakt.
Ik hoop dat je een lekker warm bedje hebt en dat je een beetje goed kunt slapen samen met je nijntje. Je weet wat mamaatje zou zeggen hé : zo'n goed bedje!....
Ik ben al benieuwd wat je morgen zult doen met de klas?!
Emmeke Goemaes, papaatje ligt al te slapen;
maar ik moest je veel knuffeltjes geven. Tot morgen kleine meid en nog veel zoentjes van je mamaatje.

Anoniem zei

Goedemorgen,
Weer zoveel mooie foto's! Het lijkt daar reuzeleuk!
Thijs, een dikke zoen van ons allemaal, mama, papa, Kobe en Warre

Marijke (Bookshop 't Zwijntje) zei

Goedemorgen Emily Verstrepen , en alle andere kindjes!Ook de juffen natuurlijk een goedemorgen!
Was benieuwd naar waar mijn overburen waren naartoe getrokken he en kwam eens piepeloeren :-)
Mama Els (Emily) had het me verteld gisteren en daarom dat ik hier al iets kom neerschrijven!
Hier in Zwijnaarde is het deze mogen vroeg , 04.00 volgens ik weet , al opnieuw beginnen sneeuwen :-)))
Hopelijk ook sneeuw daar bij jullie ?Lekker sneeuwballengevecht dan of ploeteren in de sneeuw he!!
Geniet allen ervan verder en ik blijf zeker verder komen kijken!
Groetjes aan allen , dikke knuffel voor Emily ;-)
Marijke
Bookshop 't Zwijntje

papa Kris zei

Nog maar 12 uren wachten en de nieuw foto's zullen terug massaal bekeken worden.
Vol spanning en trots aftellen naar dat moment waarop ik Emely G en haar klasgenootjes zie glimlachen, hun ogen die fonkelen van fierheid .
Je zal heel veel te vertellen hebben vrijdag, maar voor dat het zover is geniet nog maar daar op die fantastische boerderij.Veel liefs van papa en mama .Groetjes van oma en pepe xoxoxo
En alvast Proficiat aan iedereen!!!!!!!!

Anoniem zei

Goede morgen Wesleyoerime

Lekker ontbeten?Wesley,ik hoor van uw mama en papa dat jij en uw vrienden nogal goed amuseren met diertjes.Ik kan haast niet wachten tot dat je thuis bent,dan kun je eerste avondtuur vertellen.
Dikke knuffels van je pépé en Bomma

Anoniem zei

liefste nichtje Emely G
Iedereen ziet er zo blij uit.
Vele mooie fotos daar op de boerderij, ik wou dat ik ook mocht gaan
Ik wil samen met je spelen want ik mis je .
Tot binnenkort
Je neefje Mathis xxx
Groetjes van tante Cindy en een grote knuffel.

sophie zei

Goedemorgen lieve Remi,vriendjes en juffen,
Wat zag dat er weer een leuke dag uit gisteren.
Hier is het stil in huis. Indy vraagt elke morgen of jij vandaag naar huis komt. Maak nog maar veel plezier en vergeet ook niet een klein beetje voor de juffen te zorgen! Dikke warme zoen voor Remi en warme knuf voor de vriendjes en juffen!

Familie Rangan zei

Dag lieve Iliano
Nog 1 keertje slapen, en je komt al terug! Joepie! Wat zullen je broer en je zusje blij zijn, want ze missen je, en wij ook natuurlijk. En het zal een heel leuk weekend worden, want we hebben nog twee nieuwjaarsfeestjes!
Vele kusjes van mama, papa, Mauro en Ana-Lucia xxx

dominique en bob zei

dag lieve Gillemans en iedereen op de boerderij,
Ik ben blij want nog 1 nachtje flink slapen en dan is het vrijdag dus...geniet er nog maar van!Het is hier een beetje stil in ons huizeke zonder u maar gelukkig hebben we de foto's waar we iedere avond naar uitzien dankzij de juffen!!
vele groetjes aan iedereen en dikke kus voor Gillemans xxx

Anoniem zei

Lieve Jesse, vriendjes en juffen

Bedankt voor de alweer prachtige foto's! Jonas heeft ze ook gezien en kijkt al uit naar het 2e leerjaar, maar dat is nog eventjes wachten hé! We zien dat jullie heel veel te doen hebben en Jesse, wij eten graag confituur dus als je thuis komt mag je ook eens lekkere confituur aan ons leren maken :) Nog veel plezier en tot vrijdag. Dikke kussen van papa, mama en Jonas xxx

Anoniem zei

Hoihoi lieve Alexander en de andere kindjes en juffen,

Vanavond de laatste avond al op jullie plezante kamp!

Papa, mama, Sebastiaantje en je twee oma's en opa's volgen jullie avonturen elke dag. Wanneer ik achter de computer zit, komt Sebastiaan steeds aangelopen en zegt dan heel enthousiast 'paardjes!!!', hij kijkt heel graag naar de foto's en zoekt dan waar jij staat.

Nog veel plezier daar met al je vriendjes en tot morgen.
Dan staan we je alweer op te wachten aan de bus, blij dat je weer thuiskomt!!!

Dikke kus van mama, papa en sebastiaan

Anoniem zei

Dag Nina, Zohra en alle klasgenootjes!

We kunnen zien dat jullie veel plezier hebben daar op de kinderboerderij. Geniet nog van jullie laatste momenten bij de vele diertjes.
Dikke knuffels van Nonkel Andy, Tante Miggy en neefjes Kylian en Tiago XXX

Anoniem zei

Hallo,aan de kindjes van het tweedeleerjaar ik zie aan de foto's
dat het er heel leuk is,met al de diertjes.Ik hoop dat het rap maandag zal zijn,dan kunnen jullie mij ,alles vertellen.
Dikke kusjes,van saartje,de mama en
de papa Daaaaaaaaaaag tot maandag.

Anoniem zei

Dag Klaas,

Wie is er dan gewonnen met het
UNO-spel?
Was het leuk om groenten te
snijden voor de soep? Niet in de vingers snijden hé.

groetjes Pieter-Jan.


Dag Klaas
Was het leuk om de kippen
te voederen en om met de hangbuik- zwijnen te spelen!!!!!!

groetjes Bavo

Anoniem zei

Dag Klaas en andere kapoenen,
weer een superleuke en vooral superfrisse dag daar bij jullie op de boederij: buiten sneeuw en ijs en dan nog eens een ijsje in jullie buikje !! kruip maar diep onder de wol vannacht - oeps die slaapmuts zijn we vergeten meegeven !!

Geniet nog maar volop verder morgen, want thuis zijn er geen hangbuikzwijntjes (dacht ik toch...)
Dikke knuffels van Moeke, Bavo, Pieter-Jan en Papa

Anoniem zei

Liefste Sarah,
Zo te zien heb je je al goed geamuseerd daar op de boerderij.
Het is wel leuk met al die diertje zeker. We hopen je snel terug te zien want we missen je en zijn benieuwd naar de verhalen. Dikke knuffel en zoen van meter Sarah en nonkel Erik en van de paardjes Mareck en Aramis

Natascha Lefèvre zei

Zo zo , het ziet er elke dag zeer leuk uit. Zo te zien weer mega-leuke dingen gedaan, en er was blijkbaar een jarige, proficiat!!
We vinden het leuk allemaal lachende kindjes te zien en zelfs een juf op de foto!!!.
Koude ijsjes op een koude dag, koeien, een wandeling en lekker rollen in de sneeuw!!!! G
eniet morgen nog van jullie laatste dag, en vergeet niet we zijn blij jullie allemaal morgen terug te zien.
Een supermega kus voor mijn justineke(dhossche) van mama en kirsten

Anoniem zei

vorig bericht een foutje het moest liefste Charlotte zijn.
Sarah

Anoniem zei

Dag lieve Emily en alle andere kindjes en de juffen, wij genieten elke avond van een nieuwe reeks foto's. Moeten de mondjes soms gewassen worden met zeep (na een of ander lelijk woord)? En hebben de kaarsen ook gebrand ? Kom nu maar vlug terug want we missen jou. Dikke zoen van mémé en pépé Baziel.

mama van Gilles VA zei

Piepiep allemaal!!!
Iedereen lekker geslapen en gedroomd van de leuke momenten samen?
Ik ben alvast aan het aftellen om elkaar terug te zien...jullie ook?
Ik denk dat jullie heel moe zullen zijn van al die leuke dingetjes die er geweest zijn...hihi...
Dikke kussen en groetjes!

En voor de juffen een dikke duim voor het vele werk en de goede zorgen!
Tot strakjes allemaal.
XXX...
Mama'tje van Gilles VA

Anoniem zei

dag emily vele groetjes van tante karien stieve stijn giovani jenifer en nonkel rachid nog veel plezier ginder en tot vrijdag

ellen zei

Lieve Charlotte,
Het was weer een heel drukke dag zo te zien. Ik heb de indruk dat jullie niet veel last hebben van de koud want op de foto's ziet het er heel leuk uit.
De foto me de konijntjes is echt heel mooi je was wel blij dat je ze mocht knuffelen.Dit is ons laatste berichtje want we zien elkaar straks terug. We kijken er naar uit want het is hier stil zonder jouw.
Dikke zoen van mama en papa

Familie Moens zei

Liefste Muis,

Papa zat al vol ongeduld te wachten om te lezen en tie zien wat jullie vandaag daar allemaal uitgespookt hadden. Het ziet er daar bijzonder tof uit. En dan ook nog jouw lievelingsijsje??!! Super! Maak er nog een leuke laatste dag van en tot morgen.

mama, papa en Sander

taghon zei

Dag mijn lievekes en kindjes van 2a en b.Weer een dagje voorbij wat leuk om jullie te zien op foto. met dank aan de juffen. Wat kijken we ernaar uit om morgen jullie terug te zien.Geniet morgen van de laatste dag op de boerderij.
Dikke knuffel aan Delphine en Axelle. papa en mama

stieve zei

dag emily ik hoop dat ge je daar super amseert daar tot de volgende keer

Anoniem zei

Liefte Emily Verstrepen hoe gaat het nog bij jullie? Heeft het ook nog gesneeuwd daar? Was het niet te koud dat ijsje in de sneeuw? Wie doet jouw haar zo mooi op een staart? Vind je het jammer dat je alweer naar huis moet komen? Wij niet want we missen je wel ze. Dikke kus en slaapwel love you

Anoniem zei

Van Febe voor Emily Verstrepen:

aqwxdfhvb !! rtuuuuiiiiop azerfgty &a !olopgtiràiiui fgtjirugplo^ùµ
$^mp

Anoniem zei

aan Emilly Verstrepen

Hey klein ventje,
Het zier er daar super mega cool uit maar kom toch maar rap naar huis want ik mis je. love you papa

meme-pepe zei

hallo axclle&delphine.
wad hebben jullie daar toch veel plezier.maar nu gaan we weer be binnen af tellen hé.
en al die mooi foto's van jullie daar kunnen we achter af nog eens van genieten.nog een dikke kus van meme&pepe.

Anoniem zei

Dag lieve Margot-je,
Amai, wat een belevenissen dat jullie daar meemaken. Zo leuk zeg. Confituur en kaarsen maken, dat moet je mij eens leren hoor. Heel mooie foto's hoor.Nog heel veel plezier op jullie laatste dag. Je mama, papa, broer Sander en je hond Tobie wachten vol ongeduld op je thuiskomst. Dikke kus, Vanessa

emiel, florentien , mama en papa zei

dag elodieke en iedereen !!
onvoorstelbaar wat voor super dingen wij hier allemaal te zien krijgen! we genieten mee met jullie! Emiel en Florentien zijn wel blij dat je morgen terug bij hen zult zijn, verwacht je maar een dikke knuffels... wat lagen jullie daar allemaal in de sneeuw te doen ? en blijkbaar ook sneeuwgevecht gehouden met juf Wendy? En ja, dikke proficiat voor Delphine met haar verjaardag!! allé, we kijken er naar uit om je morgen terug te zien want ja, we hebben je best wel gemist... liefs , mama, papa, broer en zus xx

familie Wardenier zei

Vele groetjes aan Zino en de andere kindjes.
Matis heeft ook eens naar je foto's gekeken, hij wil ook op boerderijklas !
Het ziet ernaar uit dat jullie een hele fijne tijd hebben, niets dan lachende gezichtjes.
Van wie was het idee om een levend sneeuwtapijt te maken, niet te koud ? Gelukkig kon je je opwarmen aan een lekker ijsje !
Nog veel plezier morgen, je bent het feestvarken en niet het hangbuikvarken ! Kom je toch terug naar huis voor onze hip-hip-hoera's ?!
Tot morgen, papa, mama en Matis

Anoniem zei

dag lieve zus,
ik heb jou gemist.
ik mis jou nu ook .
maar,morgen ben je terug en ik ga jou een dikke knuffel en ook een zoen geven, en van papa hetzelfde wij vinden de fotos ook heel heel heel heeeeeeeeeeeeeeeeeel mooi vooral die met de juf.slaaplekker justine.groetjes aline en papa

Fam Lissens zei

Dag Rionatje.

Het zit er daar weer bijna op. Morgen alweer de laatste dag. Waarschijnlijk vind je dat wel jammer, maar wij zijn toch wel blij dat je dan weer bij ons zal zijn. Alana heeft al je knuffels eventjes bij haar in bed gelegd omdat ze je dan minder mist.

Ook een heel dikke hallo aan alle andere kinderen en de juffen, en langs deze weg ook een gelukkige verjaardag voor Yves (papa van Tibo)

Groetjes, knuffels en tot morgen!!

Maak er nog een spetterende laatste dag van!!!

Papa, Mama en Alana

Alana lissens zei

dag mijn lief rionatje
hoe is het daar
morgen moet je al naar huis
voor jou zal dat jammer zijn,
maar ik mis je dus het gaat voor mij wel leuker.
geniet er nog van zolang het nog duurt tot morgen!!!!!!!!!
(PS:morgen is het catehese,dus ga ik langer naar je moeten wachten
daaaaaaaaaaaaaag!!!!!!!!!!!!!!!
van je zus alana

Anoniem zei

Dag Emily..
Alles goed daar op de boerderijklassen? Heb je al veel kunnen doen met de dieren?
Amuseer je maar zeer goed en na de boerdrijklassen kan je mij is allemaal vertellen wat je gedaan hebt!!
Nog veel plezier en tot binnenkort..
Dikke kus, je nichtje Jenifer (veke)

Anoniem zei

Dag sneeuwmeisjes en sneeuwjongens,

Niet vergeten juf Wendy terug mee te brengen vanonder het sneeuwtapijt... schavuiten! ;-)

Zo'n ijsjes lusten wij hier anders ook wel. Zo te zien is het daar minstens even leuk als op school.

Morgen de laatste dag en dan weer terug naar huis. We zijn benieuwd naar de vele verhalen die jullie zeker te vertellen hebben.

Voor iedereen nog vele groeten en een welverdiende pluim voor de juffen die ons via de mooie foto's en leuke tekstjes hebben laten meegenieten van jullie verblijf op de kinderboerderij.

Groetjes en nog speciaal een hele dikke knuffel voor onze Rune!

vanwege Arne, mama en papa

Anoniem zei

dag mijn lieve laura

het was weer een leuke dag voor jullie tussen de koeien en kalfjes. Nog goed in de sneeuw gespeeld. En het was waarschijnlijk een lekker ijsje zeker :-). Ik heb gezien dat jij een mooie kaars hebt gemaakt. Chique hoor.
nog heel veel plezier vandaag. een hele dikke zoen en een knuffel en tot volgende week he van laurien en papa en nog een dikke zoen van Paula. We zullen blij zijn om je terug te zien.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Anoniem zei

dag lieve Anke, alle andere vriendjes en de juffen,

We hebben kunnen zien dat het vandaag opnieuw een leuke dag geweest is. Amai zeg wat kan jij goed poetsen. Mama is blij want nu zal je thuis flink kunnen meehelpen, maar dat deed je eigenlijk al hé. We wensen jullie nog een leuke laatste dag. We kijken natuurlijk uit naar je thuiskomst. We zullen blij zijn dat we jou weer kunnen knuffelen.
Vele kusjes van mama, papa, Hanne en Flootje. ook nog een knuffel van Fitou

Anoniem zei

Dag Zohra!
t'Is alweer de laatste dag vandaag op de boerderij he. Wat gaat het allemaal snel als het plezant is he. Niet erg want papa begint je te missen hoor. Maak er nog een prettige dag van en tot gauw he.
groetjes en een dikke knuffel van papa en Katja
P.S.: Dank aan de juffen om vier dagen lang zo goed voor 40 kapoentjes te zorgen, hoedje af hoor!

Unknown zei

Hey Kevin,

Weeral leuke foto's. Had je geen zin om in de sneeuw te rollen, of was er een andere reden om aan de kant te zitten? We kijken er naar uit om je morgen terug te zien hoor! XXX daaag.

fam Huyghe zei

Lieve Tibo,

Zonet hebben we jou en je klasgenootjes gezien op de foto's.
Bram heeft eens gezwaaid naar jou op de foto.
We zullen allemaal heel blij zijn dat je morgen terug bent.
Nog een fijne dag toegewenst, tot strakjes!!

Groetjes aan de dieren.

Mama, papa, Lara-Marie en Bram.

Anoniem zei

kiekeboe iedereen ,

wauw , jullie hebben er terug een toffe dag opzitten zo te zien. De juffen maken er hun werk van hé.

En al die mooie kaarsen , krijgen wij er ook zo ééntje ...?

Zo te zien zijn jullie allemaal warmbloedigen als jullie bij zo'n temperaturen nog een ijsje kunnen eten. Dat zal je zeker gesmaakt hebben hé m'n lauratje.

Geniet nog van jullie laatste dag en tot volgende week m'n schatje Laura.

Ik en Laurien gaan u missen :-(
Dikke kussen

dominique en bob zei

Juffen, morgen zijn jullie ook terug bij jullie kroost!!
Alvast bedankt voor de goede zorgen en de leuke foto's, die toch geruststellend waren!

En Gilles( Ve)om 17h zijn we daar zulle!!
Tot straks jongen en groetjes aan iedereen x

Anoniem zei

Dag iedereen,

Het is weer een toffe dag geweest.Brrrr als ik jullie zo liggen in de sneeuw krijg het zelf koud van hoor!Nadien nog een lekker ijs gesmuld,amai jullie zijn echte ijsberen.
Maak er morgen nog een leuke dag van en tot aan de schoolpoort.Dikke smak voor mijn lieve Wesley en groetjes alle kameraden en juffen.tot morgen.Mama,papa en Helena

P.s:Proficiat voor de juffen,een dikke applaus voor die vier dagen dat u met onze snoetjes in de Boerderij hebt beleefd.Bedankt ook voor mooie foto's.

Familie Dekostere zei

Wat kjken we uit naar jullie terugkomst!
Geniet van de laatste dag en geef alle lieve dieren nog een dikke knuffel van ons!
Lieve zoentjes voor Lynse!


Mama, papa en broers

Anoniem zei

Goedemorgen Gilles(a)

Goed geslapen schat?

Mama begint al stiekem te verlangen tot je terug thuis bent.
Geniet jij nog maar even en we zien elkaar straks op school.

Dikke knuffelkus van mama.

Anoniem zei

Dag Emmeke.

Nog één halve dag te gaan om de beestje een laatste keer te knuffelen en te voederen en afscheid te nemen van de kinderboerderij.
Help de juffen maar goed mee bij het opruimen en maken van de koffers! En dan komen jullie naar huis! Eerlijk gezegd, mama en papa
zullen dolgelukkig zijn als we je blijde gezichtje terugzien en we je dan eens goed kunnen knuffelen!!!! veel liefs mama en papa van Emely Goemaes.
Lieve juffen, bedankt voor de goede zorgen aan onze kindertjes!!!!!

maraine en pepe loetje zei

Dag 2 konijnenkopjes,

We hopen dat jullie je goed amuseren en hopen jullie snel terug te zien.

Pepe loetje en maraine.

Anoniem zei

Lieve kindjes ,
Ik ben er bijna zeker van dat jullie daar echt in de watten zijn gelegd . Dat jullie echt hebben genoten van het spelen in de sneeuw , dieren voederen , helpen koken.
Wij als ouder zijn dan ook ontzettend trots dat jullie allemaal zo flink zijn geweest en bovendien heel dankbaar dat de beide juffen jullie zo goed hebben verzorgd . Hartelijk dank nogmaals.

Anoniem zei

Maar aan alle mooie sprookjes komt een einde . Geniet daar nog maar eventjes van de mooie omgeving en de dieren . Niemand zal het me kwalijk nemen denk ik als ik zeg dat ik ernaar verlang om mijn dochter terug in mijn armen te nemen , te kunnen zeggen dat ik haar hééééééééééééééééééél graag zie en dat ik ze gemist heb.

Bedankt voor de mooie fotos hier met de leuke tekst

Margot Moens zei

dag jeroen,
ik mis jouw en de boerderij. ik had dolle pret met de konijnen. Ik vond het grappig dat je mij in de sneeuw dopte. Je was zo grappig!!! Misschien kom ik deze zomer terug op kamp!! Bedankt voor de leuke momenten en de goede zorgen.
Margot Moens

Anoniem zei

Hallo Jeroen,

Bedankt dat we op uw boerderij mochten slapen.Ik was zo blij dat je me hielp met brood maken.Ik mis alle dieren en jou ook Jeroen,want je was super leuke meneer.Groetjes,Wesley klas 2b
St.Vinceniusschool

Gilles Vandenameele zei

Hoi Jeroen en lieve juffen,

Ik vond het super leuk en vet cool. Vooral met mijn mega lievelingskip. Ook de paardenritjes waren leuk. Ik heb veel bijgeleerd hoe je soep, brood en heksenprotjes moet maken. Het was een weekje om nooit te vergeten!
Bedankt voor alles.
Groetjes Gilles VA

elodie de canck zei

dag jeroen,
de konijnen waren heeeeel lief en leuk om op te pakken en om te knuffelen!!!!!!!!!!! -:)
misschien kom ik nog eens terug!
het was heel leuk , op de paarden
om te aaien. De eerste keer toen we op de paarden mochten rijden vond ik het kleinste paard het leukste: want het was zoals een bliksemschicht. En Sabrina was ook super leuk.

En als je een hoefijzer vindt geef je het dan aan mij? Dank.

mijn e-mailadres : elodie@decanck-vanlaecke.net.

Het was super leuk !!!!!!!!!!!

tot ziens,
elodie