vrijdag 17 juni 2011

Zonnige groeten uit Pulle

Hallo iedereen,

Gelukkig was het weer deze voormiddag helemaal anders dan gisteren. Een stralend zonnetje heette ons welkom op onze ochtendjogging op de boerderij. Sommige meisjes hadden weinig energie om te blijven lopen. Niet verwonderlijk als je weet dat sommigen pas om 12 u vannacht hun rolluikjes naar beneden lieten gaan en voor half 7 de meeste meisjes al wakker waren. De jongens daarentegen sliepen zeer snel en moesten we na 7 uur gaan wekken.
Na ons ontbijt vanmorgen maakten we in twee groepen kaarsen en bakten we brood.
Zo dadelijk maken we nog een wandeling naar een andere boerderij om te leren over te koeien. Als afsluiter krijgen we daar nog een lekker ijsje.
Vanaf half 4 kunnen jullie ons terug op school verwachten.

Groetjes uit Pulle

Alle boertjes, boerinnekes, de juffen en de meester

Klik hier om de foto's te bekijken.

2 opmerkingen:

Cristina zei

Benjamin vond het super, super, super leuk !!!!

Bedankt aan de meester en al de juffen voor deze leuke ervaring I

Groeten,

Mama van Benjamin

Anoniem zei

Ook vandaag zag het er weer super leuk en heel gevarieerd uit. Kleine oogjes en rustigere maar super creatieve activiteiten zullen wel door iedereen geapprecieerd zijn.
Heel hartelijk bedankt aan heel de begeleiding die onze kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgd hebben. Ze hebben duidelijk 2 prachtige dagen beleefd! Geniet nu allen van een welverdiend W-E ! Hopelijk zijn ze tegen maandag terug wat bijgeslapen om het schooljaar in alle schoonheid af te ronden.
Mama Catherine