zondag 28 augustus 2011

de tweede spannende dag van het kleuterkamp

Hier eindelijk het volgende verslagske,

Zoals men zegt; "de morgenstond heeft goud in de mond", was het voor sommige monitoren; " diep in de nachtstond heeft ook goud in de mond". Dus met een frisse kop stonden de monitoren weer klaar om de kinderen te wekken. Dit moest echter niet voor elk kind, want de helft lag al RUSTIG op zijn/haar bed te wachten totdat eindelijk het startsein werd gegeven dat ze mochten opstaan.

Zoals jaarlijkse traditie, kan men een ochtend ni beter starten met een klein eenvoudig ochtendgymnastiekje . De ouders bereiden zich dus best maar voor, want morgen krijgen zij ook dit klein eenvoudig ochtendgymnastiekje.

Eindelijk tijd om te eten, want onze buikjes begonnen al heel hard te grommen zoals een echte grizzlybeer.
Na een stevig ontbijt, was het tijd voor ons eerste grote koeien spel. De kinderen werden in vier groepjes verdeeld om door middel van opdrachten, spelletjes, leerspelletjes en zoektochten een eigen koe konden creëren die de monitoren per ongeluk expres in 10en hadden gescheurd. De kinderen kregen dus bij elk juist uitgevoerde opdracht een stukje koe dat ze moesten plakken om zo een eigen koe te creëren.

Na dit vermoeiende spel, kregen we weer bezoek van Bertje Big en Fien de kip. Zij brachten een bezoekje bij Bella de koe. Dit vonden ze maar een raar diertje. Gelukkig dat onze boerenknapen slimmer waren dan Bertje en Fien om hen met hand en tand uit te leggen wat een koe eigenlijk is en waarvoor ze nuttig kan zijn.

Nu tijd voor het middagmaal. Deze middag kregen we lekkere pureé met gehaktbrood en appelmoes. Man, man, man, want konden de kinderen weeral goed eten. Volgens ons krijgen zij thuis geen eten.

Na ons middagmaal was het tijd voor onze dagelijkse middagsdutje. Wat waren wij uitgeteld seg...

Voila, weer goed uitgerust om weer volop te kunnen werken op de boerderij. Wat staat er nog allemaal op ons programma? Wel, confituur maken, diertjes eten geven, schilderen, spelen en een lekker ijsje eten met discobolletjes.

Na ons avondmaal, hadden we eindelijk door dat we niet meer zo fris ruiken dus tijd voor een doucheke. Natuurlijk konden we niet allemaal gelijk in de douche, dus kregen we er ook nog een leuk en grappig filmke bij van "tom en jerry".

Na dit alles tijd voor een nieuw verhaaltje en pillampendisco en daarna sito presto in bed want anders hebben we morgen niet meer veel pret.

SLAAPWEL VANWEGE JULLIE DIKKE KAPOENEN DIE JULLIE MORGEN EINDELIJK TERUG MOGEN ZOENEN!!!

Klik hier om de foto's te bekijken.

14 opmerkingen:

Dennis en Leen zei

leuk om weer iets te lezen van onze kleine meid :-)

Wat een leuke dingen allemaal.

We zullen dan maar al beginnen trainen als wij dat morgen voorgeschoteld krijgen !

Veel plezier nog en we zullen blij zijn als we morgen haar weer kunnen knuffelen !

David en Annick zei

Lieve Wout,

We zaten reeds klaar achter de computer om jullie avonturen te lezen, ziet er weer fantastisch uit! Wij kijken ook weer uit om van jullie confituur te proeven.
Geniet nog van je laatste dag en tot straks.
En snurk maar eens lekker door.

Dikke knuffel

Mama,Papa,Seppe,Brent en Robbe

Mama, Papa en Oranje x zei

Dag men lieve prinsjes,

Jullie hebben weer een leuke dag gehad precies, en dan mogen douchen, vonden jullie super zeker!
Ben ook nog super benieuwd naar de foto's van vandaag.
Casje hou je tut goed in vannacht en Seppje niet uit bed komen he, zodat Veronique wat kan slapen vannacht!
Ik tel de uren af om jullie terug vast te pakken en plat te knuffelen!!!
Slaapwel daar iedereen, geniet morgen nog van het laatste dagje, en dan platte rust ;o)

Mieke en Tom zei

Wat spannend zeg, wachten duurt toch zo lang ;-) Blijkbaar hebben jullie weer een drukke dag achter de rug! Wat zijn we weer benieuwd naar de foto's! Geniet morgen nog maar van jullie laatste dag op de boerederij en niet vergeten: bonnie komt je halen he... mama en papa komen je na 't werk overstelpen met knuffels!
Oh ja, dikke kus van ons Moran! x

Els en Kristof zei

Hey Moranne!! En Moni's en andere leuke boerenknapen ;-)
Ook wij zaten al te wachten op nieuws vanuit Pulle hoor!!!!

Onze kleine broer doorzocht vandaag weer alle kasten, hoekjes en andere verborgen plekjes hier thuis, op zoek naar zijn zusje! Hij kijkt er al naar uit om je morgen een SUPERdikke knuffel te geven...

We zijn wel benieuwd om die zelf-geplakte koeien te zien morgen hoor, maar zijn vooral nieuwsgierig wat er van die zwarte doos is geworden die jullie hebben geschilderd!!!
Eventjes geduld nog mama, morgen zal je het zien ;-)

Lekker slapen, niet te vroeg wakker hopelijk, anders pech voor de monitoren hahaha

DIkke knuffels en kusjes vanwege mama, papa, Mathis en een natte lik van Bicca

kimberly en tim zei

Dag lieve Wodan,

Wat heb je het er naar je zin!
Overal een stralende en lachende Wodan op de foto's:o) Mama en papa zijn super trots op hun kleine man! Wat kan jij Jeroen al goed helpen seg en die gekke diertjes (begeleiding;o) zagen er ook wel super uit! Heb je al paardje mogen rijden?!!


Papa en mama kijken er al naar uit om je morgen weer terug te zien en een dikke knuffel te geven. Ben benieuwd naar alle mooie dingen die jullie gemaakt hebben.... Slaap vannacht maar lekker naast Véronikje!

Dikke kusjes van papa en mama en knuffel van je zusje Kore -x-

Anoniem zei

Lieve Lore en Robbe,

ik zie dat jullie het daar reuze naar jullie zin hebben. Nog veel plezier daar en lekker slapen!!!
Dikke zoenen

Mama en papa

Dennis en Leen zei

weer leuke foto's !

dikke kus en knuffel voor Yentl

mama en papa en Wubbe

Iris en Filip zei

Lieve Dima,
Wat ziet dat er gezellig uit bij jullie zeg! Ben benieuwd naar de confituur en morgen moet je ons maar alle diertjes laten zien hé!
En ik denk dat er onderweg naar huis wel een heleboel varkentjes zachtjes zullen knorren!!
Nog een hele fijne dag en dikke zoenen van mama en papa!

Inge zei

Dag Maximeke,
Wat hebben julli weer een supertoffe dag achter de rug! Dikke bravo voor Veronique voor de schitterende organisatie en vr Jeroen, Kim, Jill en varkentje ;-)) voor de mega uitvoering! De foto' s spreken voor zich. De kindjes hebben het geweldig naar hun zin .
Morgen als je wakker bent, komt Gilles ook naar de boerderij om er 3 dagen te ravotten.
Hij mist jou een beetje en Pepsi de poes ook. En mama en
Papa natuurlijk ook ! Maar straks kom ik jou en Nijntje halen en geef ik jou een heeeeeel dikke knuffel. Maar nu eerst nog genieten van de leuke laatste kampdag! Daaag mama xx

Matthijs en Riet zei

Dag Tessje!
we zien dat jullie weeral een leuke dag gehad hebben! Wij willen héél graag eens proeven van jullie confituur! Nog veel plezier daar op de boerderij! Geef alle diertjes nog maar een knuffel en de juffen en meesters een pitske in hun poep :-) Tot gauw! Dikke kus van papa, mama, Saar en Lotje, ook voor Jessie

koen en sanne zei

hey feetje!
het zag er weer een superdagje uit gisteren! jullie hebben weer zulke leuke dingen gedaan! we zijn echt benieuwd al je verhalen te horen... hopelijk wil je nog mee naar huis.
nog heel veel plezier op je laatste dagje en tot strakjes!
dikke knuffel!
mama en papa!

danny en Caroline zei

Tof tof tof !! Volgende keer gaan papa en mama mee naar de kinderboerderij ! Amuseer jullie nog goed ! Het ziet er allemaal heel leuk uit ! Bedankt aan de leiding voor de goede zorgen! Dikke kussen van papa en mama !!! Tot straks !

Anoniem zei

hey anoukje, moeke is ook een kijkje komen nemen naar jullie mooie foto's.je hebt het daar precies wel naar je zin he.daar zijn weer veel leuke dingen te doen.en ik zie dat je nu ook confituur kunt maken dar zullen we dan samen ook nog is doen thuis he grtjs en een hele dikke knuffel van moeke