woensdag 23 november 2011

De leerlingen van Joma komen aan op de kinderboerderij

Hallo allemaal,

Vanmorgen zijn we eindelijk vertrokken op boerderijklassen. We waren allemaal heel zenuwachtig en benieuwd naar wat ons allemaal te wachten stond. Toen we aankwamen, hebben we eerst kennis gemaakt met enkele dieren op de boerderij: schapen, geiten, ganzen, eenden, kippen, everzwijnen en paarden. Dit was een hele belevenis. Vooral het vangen van de kippen was een heel avontuur. Daarna hebben we ons bed opgemaakt en dat ging heel vlot. Tijdens het middageten werden we verwend met lekker frietjes en heerlijke gezonde groenten. In de namiddag hebben we op de paarden mogen rijden. Dit was SUPER!! We hebben ook lekkere confituur gemaakt die we vrijdag mee naar huis mogen nemen zodat ze thuis ook kunnen proeven. Na het lekkere 4-uurtje hebben we kaarsen gerold van bijenwas. Na zoveel leuke activiteiten hadden we grote honger en hebben we goed gesmuld van de boterhammen.
Als afsluiter van de dag hebben we geluisterd naar een mooi verhaal rond het kampvuur.
Daarna zijn we in onze bedjes gekropen. Het was al een heel toffe dag!

Vele groetjes van ons allen uit Pulle!
Tot morgen...
De leerlingen en juffen van het tweede leerjaar :-)

Vergeet niet de foto's te bekijken. Klik hier!

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Een hele reeks prachtige foto's voor het thuisfront. Hiermee zijn we goed op de hoogte van alles wat ze doen. We wensen jullie nog 2 mooie dagen toe en we kijken al uit naar het volgende verslag. Groetjes aan allen ook aan de dieren en zeker ook aan Sebastiaan.
mama, papa en Wendolien

Elwi zei

Dit is een toptijd voor de kinderen! Spelen, knutselen, koken, dieren knuffelen, paardrijden, ... Allemaal dingen die Wouter graag doet! De ogen van al die tweedeklassers spreken boekdelen! Hopelijk vallen al die glunderende oogjes snel toe en is iedereen morgen weer fris en monter om er weer een dag tegenaan te gaan! Wij kijken al uit naar verslag en fotoreeks nummer 2!
Mama (Els)en Willem

Familie Peeters zei

Leuke foto's van de Joma bende !
Geniet nog van jullie verblijf op de boerderij.
Groetjes aan iedereen,
Mama & papa van Jamie

Anoniem zei

Wat een leuke bende! ik weet zeker dat alle kinderen het zeer plezierig vonden, de dieren verzorgen, al die lekkere en mooie dingen mogen meedoen. Al die contente snoetjes, 't is een plezier! Leuk dat we dit met de foto's zo goed kunnen volgen. 't Amuzement nog voor de volgende twee dagen, we kijken al uit naar het verslag!
groetjes van de bonnie van Teo

Anoniem zei

zo te zien hebben jullie het allemaal naar jullie zin...... geniet er nog van. We zijn benieuwd naar het verslag van morgen. Dikke zoen aan Michael van papa,mama en grote broer Alex

Anoniem zei

Hoe fijn is het om al die glunderende gezichtjes hier thuis te kunnen bekijken. Ik denk dat het voor onze Wouter topdagen zijn. Geniet nog allemaal van deze heerlijke dagen waar veel kinderen de natuur en de dieren kunnen ontdekken. Ik kijk al uit naar de foto's van morgen. Groetjes aan iedereen en een dikke knuffel voor Wouter van moeke en vokke.

Anoniem zei

Wauw, dat ziet er tof uit. Wij (juf Nadine en Nicole van het secretariaat) zijn een beetje jaloers. Wij hadden er ook wel bij willen zijn.
Geniet er nog van. Heel leuke foto's trouwens.

Vele groetjes,
Juf Nadine

Anoniem zei

Dat ziet er daar heel plezant uit, spijtig dat we niet meemochten. We hebben hier thuis wel wat medelijden met de kippen. Hopelijk is het vandaag even plezant als gisteren. Groetjes aan 2de klassers JOMA van mama Petra, papa Werner en broer Matthias.

Ben zei

Waauw... dat ziet er daar SUPER-plezant uit! Ik kan haast niet wachten om die ongetwijfeld lekkere confituur te mogen proeven !

Nog veel plezier daar op de boerderij en tot vrijdag !!

Groetjes aan iedereen en een dikke zoen voor Mauro en ook voor Teo
Papa van Mauro/nonkel van Teo
ook groetjes van Mama en Milan

Anoniem zei

Wat een leuke foto's. Het thuisfront wacht al vol ongeduld op de volgende lading foto's. Ayla mist haar grote broer al enorm en is maar eenzaam in haar kamertje maar dat mag de pret van de kleine boeren in spé niet drukken. Nog heel veel plezier daar en tot vrijdag.

Papa, mama en zus van Kyan.

Anoniem zei

Echt leuk om zo 'Het leven zoals het is ...' te kunnen volgen.
We zijn benieuwd naar het vervolg.

Mama, papa en grote broer van Siebe.

Britt zei

Helaba,

Amai-amai,wat een plezier daar!
En wat een zotte bende bij elkaar!
Nen dikke proiciat aan alle juffen en begeleiders en hopelijk beleven jullie er zelf evenveel plezier aan als de kids!

Tot morgen, we kijken al uit naar het volgende verslag en de volgende foto's!!

Veel groeten aan Teo en aan alle andere boeren en boerinnen!

Nils, Britt en Sil

Anoniem zei

superleuke foto's!De kinderen zijn aan het genieten dat zie je zo!

groetjes en een dikke knuffel van de mama en papie van Jordan (en niet te vergeten van zijn broer en zussen)

Anoniem zei

Super dat je ze al kunt zien en volgen vanaf de eerste dag.Een groot verschil met vorig jaar .Hij heeft het helemaal naar zijn zin .Groeten familie Claessens

Poeke zei

We hebben samen met Jefke de mooie foto's bekeken en we zien dat de kinderen zich schitterend amuseerden, spijtig dat ze de lekkere recepten van het brood en confituur niet bijhebben..
Hij heeft er erg van genoten, vertelt honderd uit.
Hopelijk mogen ze het nog een keertje overdoen.
Poeke en Vokke van Jefke