woensdag 15 februari 2012

H.FAM. dag 3

We hebben deze nacht heel goed geslapen (met het nodige gesnurk!). In de voormiddag bakten we lekkere broodjes en pakten we onze koffers in. Na het middageten (soep en héél veel bokes) knuffelden we nog een laatste keer alle dieren. Tenslotte smulden we nog een lekker ijsje van de ijsboer en speelden we nog een leuke boerderijkwis.
Spijtig genoeg moeten we nu terug huiswaarts keren. We zullen alle dieren missen en natuurlijk ook Jeroen! Hij zorgde ervoor dat we deze drie dagen nooit meer zullen vergeten. 't Was super-de-super leuk!
(We zijn natuurlijk ook blij dat we terug naar huis mogen.)

I A,I A, H I I I I I H,
de ezeltjes en paardjes van het 2e leerjaar

PS: we trokken foto's van de verloren voorwerpen ...

Bekijk hier de foto's. Klik hier!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt juffen en Jeroen voor deze onvergetelijke dagen! Ben er zeker van dat Senne er nog lang over zal spreken :) Groetjes, mama Senne

Anoniem zei

Bedankt Juffen en Jeroen,
Het zagen er hele toffe dagen uit voor de kinderen , maar denk ook wel dat jullie allemaal aan wel verdiende rust toe zijn.
Vele groetjes mama Jonas
PS. Jonas zijn schoenen staan bij de verloren voorwerpen

Anoniem zei

het was een onvergetelijke belevenis!!
Dankjewel juffen en Jeroen!
mama van Lara

Anoniem zei

we hebben al kunnen proeven van al het lekkers dat ons dochtertje meegebracht heeft,ze heeft een heerlijke tijd op de boerderij beleeft.
Bedankt juffen en de begeleiding van de boerderij!!
grts mama,papa van nisrine

Anoniem zei

Bedankt aan allen voor de goede zorgen. Aan de reactie en vertellingen te horen vond onze dochter en de vele andere kinderen het een hele leuke belevenis.
Ze had ons graag nog een ganse nacht doorverteld over de leuke tijd op de boerderij maar vermoeidheid kreeg toch de overhand. Slaapwel, mama/papa Kiara