zondag 1 april 2012

kleuterkamp dag 2

De ochtendstond heeft goud in de mond. Nog voor de wekker ging, zaten de kinderen al ongeduldig te wachten totdat ze uit hun bed mochten komen. Snel de kleren aan, ontbijten, tandenpoetsen en de dag kan weer beginnen. Hoor wie klopt daar? Is het niet Ondeugend die een bezoekje brengt bij de kip? Wat voor streken zal hij daar weer allemaal aanvangen. Ramp ramp!! De piraten hebben een konijn ontvoerd en een schat verstopt. Wij moeten die door verschillende opdrachten juist uit te voeren, terugvinden. Ons snel in kleine groepjes verdelen en deze tot een goed einde brengen zodat we ons konijntje terugkrijgen. Niet alleen ons konijn kregen we terug ook een gigantische snoeptaart kregen we cadeau van die lieve piraten. Van al dit werken hebben we weer reuze honger. Wat stond er op het menu; frietjes met curryworst en wat gezonde kost. Na de middagrust zijn we er weer stevig ingevlogen. Paardrijden, voederen, confituur maken en weer een leuk knutselwerkje maken stond op ons namiddagprogramma. Na het avondmaal was het eindelijk tijd voor een lekkere frisse douche. Snel nog een verhaaltje en dan vlug onder de wol want het zware werk op de boerderij begint nu al zijn tol te eisen. Bekijk hier de foto's. Klik hier!

7 opmerkingen:

mama Riet zei

Dag lieve Tess en Saar! Wat hebben jullie hard gewerkt daar! Nu zijn jullie zeker wel een beetje moe!Lopen, springen, klimmen, koken, knutselen, diertjes verzorgen, paardrijden,... Allemaal leuke dingen! En dan een reuze grote snoeptaart: dat lusten jullie wel, he! Het doet me plezier zoveel lachende gezichtjes op de foto te zien! Ik zal heel blij zijn om jullie terug te zien! Dan kunnen jullie mij alles vertellen! Dikke kus!

mama Sabine zei

Dag Louiseke!

Wat een drukke dag alweer! Ik zag dat jij mocht rondstappen met het paardje! Keitof! Alle dingen die jij graag doet, mogen jullie daar doen! Ik ben zelfs een beetje jaloers!
We missen je nu al wel hoor!
Dikke knuffel van mama, papa en Victor! En geef er ook maar één aan Pauline!

Daaaaag!

Anoniem zei

Amai Maximeke... Wat een supercoole dingen doen jullie daar allemaal op de boerderij!! De activiteiten en knutselwerkjes zijn prachtig!!! Veronique, de bedenkster van al dat leuks, heeft zich weer overtroffen en haar team werkt hard om alles zo goed mogelijk uit te voeren. Een dikke pluim hiervoor!!! Het is geweldig om al die lachende snoetjes te zien. Ook jij Maximeke staat op alle fotos met een glunderend gezichtje! Mama en papa zijn heel blij dat je zoveel plezier maakt op kamp! Dikke knuffel en tot morgen lievie! Ingexx

Caroline en Danny zei

Dag Stan en Arno,
wat ziet het er allemaal weer keitof uit .
Wij zijn al heel blij om te zien dat het zo'n mooi weer is dat jullie met al die beestjes buiten kunnen spelen. Geniet er nog van !
Dikke kus en tot straks

Anneke en Marc zei

Dag Jennifer en Olivia. We zien dat jullie toffe dingen hebben gedaan en veel plezier hebben gemaakt.
We zullen blij zijn om jullie straks terug te zien.
Nog veel dikke kussen Mama en Papa

Anoniem zei

Dag Grote Schattebouten, Jennifer en Olivia.
Als we al die leuke foto's bekijken, dan zouden bompa en bomma ook wel op de boerderij willen komen spelen. Maar dat kan niet hé ! Het ziet er allemaal keitof uit. We zijn benieuwd de verhalen te horen over de paardjes en de poneys. Geef ze allemaal een dikke knuffel van ons.
Bomma en Bompa uit Kontich

Tante Peggy, Nonkel Mark, Anouk en Wolf ;-) zei

Dag grote gelukzak Louise !!!
Die foto's van de tweede dag zijn ook al zo leuk !! Volgens mij ga je niet meer terug naar huis willen :-)
Geniet nog maar van de laatste dag ! Veel plezier nog hé !!
Dikke zoenen en meloenen XXX