donderdag 21 juni 2012

De Tandem op de boerderij (dag 1)

Sorry mama's en papa's, ... de foto's zijn met een beetje vertraging maar hier zijn ze dan. Enkele (b)engeltjes hebben ons lang beziggehouden.
We hebben al een fijne dag achter de rug. In de voormiddag hebben we onze bedden opgemaakt en kennisgemaakt met alle dieren. Dan begonnen onze buikjes te rammelen en konden we genieten van heerlijke pasta. Na het eten begonnen we aan een lekker werkje: appels en rabarbers in kleine stukjes snijden om er lekkere confituur van te maken. Na een 4-uurtje konden we dieren knuffelen en op Sabrina, het grijze paard, een rondje rijden. 't Was super plezant! Ons feestvarken (Stephanie was jarig!) mocht als eerste. Super cool vond ze het! De konijntjes en de kippen zijn de knuffelfavorieten! Mevrouw Ilse kwam op bezoek en bracht enkele fonkelnieuwe ballen, hoepels en springtouwen mee: dank u wel! Na onze avondboterhammen konden we nog ravotten. Een avond-kattenwasje, een insmeerbeurt met aftersun door juf Christine, meester Marc en juf Ann. (Ja we hebben super weer gehad. Bedankt voor al die brandende kaarsen, ook in de kleuterschool!) En dan... bedjes opzoeken en vlug slapen. Dit laatste lukte wonderwel NIET.
(Jullie kunnen ook al de eerste foto's zien van dag 2)

Bekijk hier de foto's. Klik hier!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Aan de foto's te zien amuseren jullie je super! Dikke kussen aan iedereen en bedankt juffen en meester voor het verzorgen van onze klein spruit Rania.
ook nog kusjes van mama, papa, bobbi, knabbel, bling-bling en saartje aan Rania.

Anoniem zei

dag juf Agnes het is hier leuk met juf Hilde.Daar precies ook.

vertel je er volgende week iets over?groetjes Jente.

Anke Lievens zei

Dag allemaal,
Ik ben blij dat ik maandag ook naar de boerderij mag. Het ziet er leuk uit. Stijn
Dag Kato en andere boeren en boerinnetjes,
geniet maar mega van deze 3 superdagen. Nog schrik van kippen, Kato?
tot vrijdag,
mama en papa

sam zei

dank u wel voor de fijne boerderijklassen
brood en kaarsen en potjes maken was leuk
sam