donderdag 15 november 2012

Basisschool De Eenhoorn de boer op : dag 2

Na een goede nachtrust vlogen we er meteen stevig in. Wat hadden die schapen, geiten, kippen en konijnen er een stal van gemaakt! Gelukkig waren er borstels, schoppen en kruiwagens genoeg.
Daarna draaiden we eigenhandig een potje of schoteltje. Knap hoor!
Na de middag verdienden de dieren natuurlijk ook een lekker hapje en... mocht het paardrijden niet ontbreken op het menu.
We speelden ook een boerderijstratego en een groentenspel. Leerrijk en vermoeiend. Zeker als je je wil meten met die jongen boertjes en boerinnetjes. Dit mochten ook mijnheer directeur en mijnheer de burgemeester ondervinden. Zij brachten ons het jaarlijkse bezoekje. Bedankt!
We zongen nog rond het kampvuur en luisterden naar verhalen.
En de kers op de taart: een pyjama-fuif!

U leest het goed. Te veel voor één dag, zou u denken. Maar de massa's foto's bewijzen het alweer.
Of zijn het te veel foto's voor één avond?

Met frisgepoetste tanden kruipen we onder de wol. Morgen wacht er een andere stalletje om uit te keren; ons eigen nestje. We zullen het missen. Maar we kijken zeker en vast ook uit naar de komst van de mama's en papa's. Vergeet jullie wandelschoenen niet!

Tot morgen,
36 boertjes en boerinnetjes

Bekijk hier de foto's. Klik hier!

2 opmerkingen:

tine zei

glunderende snoetjes, de hele dag door! Super om te zien. Geniet nog van de laatste dag, wedden dat die al even onvergetelijk wordt! Dank je wel juffen, meester en alle extra helpende handen om onze kinderen mee te nemen op dit tof avontuur.

Tineke zei

Geweldig!!! Bedankt aan alle helpende handen om onze kids zo'n toffe tijd te geven! Dikke zoen, mama Janie