zaterdag 6 april 2013

kleuterkamp dag 2

Dag lieve ouders, Ook vandaag was het een drukke dag. We begonnen de dag met een heus avontuur. Leuke opdrachtjes moesten we uitvoeren. Als beloning kregen we een mooie medaille van Bertje Big het varkentje dat een avontuur zoekt. Daarna waren we echte schilders. We schilderden met penselen en met onze handen. Na het middag eten reden we weer op de brave paardjes en kleurden we er op los. We aten een lekker vieruurtje. Maar oei, ook de dieren lusten dat wel, dus gaven we hen ook wat te eten. Nu nog snel eten, douche en ons bedje in want we zijn heel moe. Slaapwel mama en papa, slaapwel diertjes van de boerderij, slaapwel monitoren. Groetjes, Het Groenhofteam Bekijk zeker onze foto's.  Klik hier!

18 opmerkingen:

mama en papa van Amélie VW zei

Hallo kleine biggetjes allemaal!
Dat zag er weer een leuke dag uit! En het beste van al, de zon kwam af en toe ook eens piepen!
Morgen zit er ar al weer op. Vertrek maar snel naar dromenland, zodat jullie er morgen nog een laatste keer in kunnen vliegen!

Dikke knuffels!

Anoniem zei

Mama en papa van Zino,

hey smurf ik hoop dat je het helemaal naar je zin hebt, met je vrienden. Zo te zien wel,geniet ervan. Dikke knuffels en dikke zoen

mama en papa van Ella zei

Dag lieve Ella,

Lekker geslapen?? De tweede dag op de boerderij zag er weeral leuk uit. We hopen dat je het erg naar je zin hebt. Vanmiddag komen we je halen, daar kijken we wel naar uit. We zijn benieuwd naar je knutselwerkjes en alle verhalen van het weekend.
Zorg nog goed voor de diertjes en geniet nog van de laatste dag.
Tot straks, poppie.
Dikke kus van mama, papa & Vic. Vele groetjes aan Arno, Stan, Vince, Astrid & William.

mama en papa van Margot zei

Dag Margooke,

Amai, we hebben zo'n mooie foto's gezien van jou ! En jij durft nogal, zo'n groot paard !
Morgen komen mama, papa en louis-ke jouw halen en ga je terug met flappy in je eigen bedje slapen.

Dikke kus van mama, papa en Louis, miauw van Tijgertje, fien en leonie

OMA EN OPA zei

Dag Ella, het is een plezier om u bezig te zien op de foto's,ge zult wel moe zijn van het vele werk zoals dieren voeren, paard rijden, knutselen en schilderen.Ik hoop dat ge goed kunt slapen in je nieuwe slaapzak,ik zou er ook wel eens in willen liggen ,zo het kamp zit er bijna op mamma en papa
komen u straks halen en dan hup naar zee. veel liefs van opa en oma

Riet mama van tess en saar zei

Dag Tess en Saar,

ik zie dat jullie weeral super leuke dingen gedaan hebben op kamp. Hebben jullie ook een medaille verdiend? Ik ben reuze benieuwd! En Saar, ik zie dat je het paard mocht vasthouden bij het wandelen. Luistert het goed naar jou? Tess, ik zie jou op alle foto's lachen :-) SUPER!!!! We zullen de foto's een keertje samen bekijken, dan kunnen jullie alles vertellen wat er zo leuk was. Maak er nog een megafantastische wondermooie, supergezellige en knotsgekke dag van daar!! Dikke kus! Mama

mama Benthe en Wis zei

Hallo Benthe en Wis,
Amai wat zag dat er weer leuk uit vandaag .... Een dag vol fun!!
Geniet er nog maar van want morgennamiddag komen we jullie weer halen!!
Ik ben samen met Quinte en moeke een pannenkoekje gaan eten ... mmm dat luste we wel!!

Geef Lore nog een dikke knuffel van ons!

Groetjes en tot gauw!

Mama en Quinte (en ons moemoe niet vergeten hé)

Bonnie en Bompa van Ella zei

Hallo lieve Ella. Wat was het weer een fijne dag: paardrijden , knutselen ,diertjes voederen en plezier maken met je vriendjes ! We hebben het allemaal gezien op de foto's. Profiteer nog maar goed van je laatste dag,want strakjes komen mama,papa en Vic je weer halen.
Heel veel knuffels en kusjes van Bonnie en Bompa.

Anoniem zei

hey anouk en alexander
moeke en jakke hebben net jullie foto's van jullie tweede dag op de boerderij gezien . Dat ziet er weer heel plezant uit he. kom maar snel jullie leuke verhaaltjes vertellen tegen ons. grtjs en een dikke zoen van moeke en jakke

Anoniem zei

Hallo Amélie(tje) VW,

de foto's zien er heel leuk uit! Hopelijk heb je een fijn weekend gehad!
Ben benieuwd naar jou verhalen!!!!
Veel liefs Tatti !

Mama en papa van Robbe zei

Dag Robbe,
Heb je lekker geslapen in het stapelbed? Na zo een drukke dag was je zeker een beetje woezie woezie, of niet soms?
Als we je zo zien spelen en lachen met jouw vriendjes, de diertjes en het grote roze varken dan zijn mama en papa 'apetrots' op jou. Straks komen mama en papa je halen en kan je ons alles vertellen maar geniet nu nog maar van al dat leuks dat je nog te wachten staat. Trouwens heb je miertje al gezien? Dikke kus!

Jeroen en Tiene / Papa en Moeke van Jessie en Noor zei

Hallo Jessie en Noor,

We hebben veel foto's gezien waarop jullie veel plezier hebben. Dat vinden we erg fijn. Speel vandaag nog goed met elkaar en de dieren van de boerderij.

Tot straks, wanneer wij met Eva en Rogier jullie weer komen halen.

mama en papa van Anouk en Alexander zei

Dag Anouk en Alexander,

Gisteren was precies weer een leuke dag. Jullie hebben alletwee op het grote paard kunnen rijden! Dat zal wel leuk geweest zijn. Zo te zien komen de zaklampen goed van pas! Amuseer jullie vandaag nog goed want straks komen we jullie halen en gaan we naar het verjaardagsfeest van oma!

groetjes en dikke kus van papa en mama

Papa en Mama van Astrid & William zei

Hey William & Astrid,

We hebben hier juist weer heel veel leuke foto's gezien van een goed gevulde dag. Hopelijk hebben jullie weer goed geslapen en kunnen jullie nog volop genieten van de laatste uurtjes op de boerderij!?
We kijken er al naar uit om te zien wat jullie allemaal geknutseld hebben, maar we zijn vooral benieuwd naar al die toffe verhalen van jullie:-)
Geniet nog van de diertjes en jullie vriendjes en straks komen mama en papa jullie halen...

Dikke zoenen van mama en papa (ook voor Stan & Arno & Ella:-)


Danny, Caroline en Manu zei

Dag jongens, weeral een leuke dag gehad? is het weer kinderdisco geweest? Wij zijn benieuwd wat je nog allemaal hebt gedaan . Straks komen wij ook naar de kinderboerderij. Geniet er nog van en tot Straks, papa, mama en Manu. Groetjes ook aan Ella, Astrid en William

mama en papa vince zei

Dag Vince!
Op de foto's zag het er weer een druk gevulde leuke dag uit. Zo te zien heb je het er erg naar je zin.
Geniet nog van je laatste dagje.

Dikke knuffels
mama papa lisa flappie

mama van Lore zei

Lieve Lore,

Dat zag er weeral een super leuke dag uit! Zo te zien geniet je er echt van. We kijken al uit naar al je verhalen morgen. Slaap zacht en nog veel plezier op je laatste dag. Een knuffel van ons allen voor jou, Benthe en Wis. (En nog een super dikke zoen voor jou!)
Papa, mama en Ruben

papa van Vic zei

Goeiemorgen Vic,

Hopelijk heb je goed geslapen. Wat een prachtige zonnige dag vandaag voor jullie laatste dag op de boerderij. Geniet er nog van. Heb gisteren de plezante foto's gezien.
Super!!
Vanavond zal je nogal vele straffe verhalen kunnen vertellen aan ons en daar kijken we zeker naar uit.

Tot straks en amuseer je nog goed met je vriendjes.

Dikke kus van papa, mama en ons Ans.