woensdag 15 mei 2013

Hertog Karel dag 2

Hallo iedereen,
Vandaag hebben we in de namiddag een stralend zonnetje gehad aan de hemel. Eindelijk de jassen uit en genieten van de gezonde buitenlucht. Op het programma stond ondermeer: heksenprotten maken, confituur maken, dieren voederen, paardrijden op het supergrote paard, spelen,…
Op het menu stonden lekkere frietjes en curryworst ;-)
In de namiddag was er plots hoog bezoek: onze directeur. Hij was onder de indruk van de boerderij en de verschillende activiteiten.
Tijdens het voederen van de kippen kreeg meester Jimmy een onaangenaam contact met de haan ( tot bloedens toe ). Gelukkig vielen de kinderen beter in de smaak.
Morgen nog een half dagje op de boerderij met het maken van kaarsen en brood. In de namiddag sluiten we af met een lekker ijsje.
Slaap lekker allemaal en tot morgennamiddag. Hopelijk op tijd ...

Bekijk zeker onze foto's.  Klik hier!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Senne, we hebben je gezocht op de foto's én gevonden. Het ziet er allemaal heel erg leuk uit.
Tess heeft Uno al klaargelegd voor morgen.
Vele groetjes, ook aan de vriendjes en de juf, en tot morgen!

Anoniem zei

Hoi hoi,
Dat ziet er allemaal super leuk uit!
En gelukkig werkt het zonnetje ook een beetje mee. Bedankt om de foto's te delen, jullie zullen jullie handen wel vol hebben, met al die mini boertjes en boerinnetjes.
Geniet er nog van,
groetjes, Pipke, Merijn en Pepijn

Anoniem zei

Hoi hoi,
Dat ziet er allemaal super leuk uit!
En gelukkig werkt het zonnetje ook een beetje mee. Bedankt om de foto's te delen, jullie zullen jullie handen wel vol hebben, met al die mini boertjes en boerinnetjes.
Geniet er nog van,
groetjes, Pipke, Merijn en Pepijn

juf Sabine zei

Ik genoot net weer met volle teugen van de nieuwe lading foto's waar jullie enthousiasme vanaf druipt! Geniet morgen nog eens met z'n allen van de gezonde boerenlucht en breng vooral al die lachende snoetjes mee terug richting BHK!

Dikke knuffel,
juf Sabine

PS : Helaba Milan, de meester zomaar een zoen geven... nu ben ik jaloers hoor!

Familie Michiels zei

Dag iedereen, dag Wout, we zaten vol ongeduld op het verslagje van dag 2 te wachten. Leuk te lezen & te zien, maar niets gaat toch boven je eigen verslag van de boerderijklassen morgen. Geniet nog van de laatste dag! Veel liefs, mama, papa & Elke.

Anoniem zei

Hallo,

Wat een gezellige tijd hebben jullie daar.We vinden het super dat jullie zoveel leuke foto's delen zo kunnen wij ook een beetje meegenieten.
Robbe nog veel plezier en tot morgen!
Vele groetjes
Arne, mama en papa

Anoniem zei

Hallo allemaal, dag Jasper ! Blij te zien dat je weer helemaal genezen bent en mee kan genieten met de andere boertjes en boerinnetjes. Benieuwd wat je morgen allemaal zal te vertellen hebben ... :-) Nog veel plezier ginder ! Veel liefs van mama, papa, soesie en nora (ps:nora heeft een nieuw slaapplekje gevonden ... jouw beybladebak!)

Anoniem zei

Dag allemaal,

wat een vrolijke bende, daar in Pulle! Zo te zien worden jullie allemaal 1e-klas boeren en boerinnen. Blij te zien dat de kinderen voortaan thuis ook eten kunnen maken, de kattebak kunnen proper maken, de afwas doen... Ja, en zelfs al ze daarbij een kommetje breken, kunnen ze er zelf terug eentje maken! We zijn toch wel een tikkeltje jaloers, maar genieten van al die vrolijke gezichtjes te zien.Geniet van de laatste activiteiten, en tot vanavond!

Wout, Dimi & Ilse

Anoniem zei


Dag Otto, dag iedereen,

het ziet er daar heel leuk uit!.
Breng je enkele kippen mee, en een ezeltje of twee?

Dan blijf ik gewoon het hangbuikzwijn...:-)

Tot straks!!

kus van papa x