donderdag 23 januari 2014

de wegwijzer dag 2

Dagske 2 was weer de moeite! We hebben goed geslapen en we waren er weer helemaal klaar voor! Na een stevig ontbijt gingen we aan het werk. Onze boerderijtaken voor de dag: confituur maken, paardrijden, heksenprotjes (koekjes) maken, dieren voederen, een boerderijspel en nog veel meer. Vanmorgen leek het de hele dag te gaan regenen maar neen hoor het duurde maar even en de regen was weg. Het was lekker koud! Op het menu deze middag stond: een lekker soepje, frietjes met lekkere verse groentjes en eitjes. Lekker!!! Vanavond gaan we douchen en dan een verdiende nachtrust! Tot morgen!!! Jammer genoeg komen we dan al weer naar huis!

Bekijk hier alle foto's Klik hier!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Geniet nog van jullie laatste avond. Morgen een drukke dag en dan weer thuis.

Maurine en papa zijn blij :-)

Groetjes, GVV

Anoniem zei

Dag allemaal, dag Coumba

wat ziet dat daar gezellig uit, wij zouden daar ook wel willen zijn. Geniet van de boerderij en van alle kindjes, juffen en de boer/boerin samen, en droom maar lekker allemaal in de grote slaapzaal !! Nog veel plezier morgenochtend, wij kijken uit naar jullie verhalen.

daaaagg

dikke knuffel van Sadik en Mama (v Coumba)

Anoniem zei

Dag Aashi dag allemal
Ik zie zo veel leuke foto's van jullie. Hoop jij geniet daar
met vrienden ,met juffen in frisse lucht.
Slaap lekker . Morgen kom ik jij halen met jouw zusje.
Tot morgen.

Dikke knuffel van Pari en mama

Meester Tom zei

Hey allemaal,

Het is hier rustig op school zonder jullie. Willen jullie nog wel terugkomen? Jullie hebben het daar blijkbaar allemaal naar jullie zin.
Geniet nog van jullie laatste momenten en tot binnenkort.

Groetjes,

Meester Tom