dinsdag 10 april 2012

Crejaksiekamp, dag 1

Dag beste ouders,

na lang wachten is hier ons eerste bericht op de blog. Van daag begonnen we de dag met het kuiken lied jullie boeren en boerinnen werden met dit mooie lied gewekt. Vol moed begonnen ze de dag met een stevig ontbijt.
Toen kwam boer Koen. Hij leidde de kleine boeren en boerinnen rond op de boerderij en maakte enkele afspraken. Knuffelen met de konijnen, de ezels, het hangbuikzwijn, de kippen en de schapen en geiten. Paard rijden stond als tweede op het programma. Echte ruiters werden het jullie boeren en boerinnen. Ook werden ze niet gespaard van het echt boerderij leven stallen uit mesten volgende opdracht voor jullie spruiten.
Tijd voor echt boeren eten: spaghetti ‘ mmm… .’
Na het eten de afwas en natuurlijk onze handen wassen en hoe kunnen we dat beter dan met zelf gemaakte zeep. Na de zeepjes speelden we nog enkele leuke spelletjes. Het douche op de boerderij is fijn want haast en spoed is zelden goed. Na het avond maal stond er een bijzondere quiz op ons te wachten. Boer Arthur en zijn internationale gasten Boer Jack uit Amerika en Boer Daniels uit Nederland bezorgden ons een fijne avond.

Welterusten diertjes op de boerderij, welterusten mama en papa, welterusten monitoren.

Vele groetjes van het monitoren team en de kinderen.

Bekijk hier de foto's. Klik hier!

13 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo Jonas, amai dat moet een plezante dag geweest zijn, de stallen zijn nu wel heel proper, zo goede werkers en zoveel kippen, die leggen wel al eitjes hé, met fredje en frederick gaat alles goed,maar nog geen eitjes. En ruikt de zeep lekker? mama gaat nu een dagje werken, tot morgen, mama,papa,tineke,lander en mika

Kristof & Jessika zei

Hallo Leen, alle kinderen en moni's,
Het is leuk de blog te lezen en zoveel leuke foto's te zien! Als je terug thuis bent kan je helemaal alleen voor Max zorgen. Roos gaat je door het hele huis zoeken, zoals altijd als je een paar dagen niet bij Make bent geweest. Van iedereen veel groetjes en nog heel veel plezier daar op de kinderboerderij, we kijken uit naar de volgende blog! Mama & papa.

Anoniem zei

Hallo Gwendootje,

zo te zien amuseren jullie je rot. mama en ik vinden het tof van alle fotootjes te zien van jullie. Nog een fijne dag en trek je maar niets aan van de regen.
Dikke kusjes en tot strakjes
papa

Anoniem zei

Hallo Yannick en Dominick!
Wat een leuk berichtje hier.
We missen je hoor, lepeltjes van me!

Groetjes

Anoniem zei

hallo Gwendoline en iedereen, eindelijk zien we 1ste foto's , we waren erop aan het wachten. Wat mooie en leuke foto's en dat nog maar van dag 1, dat belooft voor de volgende dagen. Al die beestjes hebben wel geluk om zo vertroeteld en geknuffeld te worden! Maak nog heel veel plezier !!! dikke knuffels mama en majé

Anoniem zei

bonjour Julie,
dag idereen,

ik heb al je briefje gekrijgen, dank u het was heel grappig
ik heb de foto' s gezien ! niet grappig met de muizen !

ik hoop dat je goed kan slapen

en ik zie dat je veel plezier hebt met je vrienden en monitoren
tot binnenkort

Noe en marc

virginie zei

dag Julie
Ik zie dat je veel plezier hebt op kamp, geniet er maar van dikke kus mama

Anoniem zei

Paps en mams zei...
Frauke achterwaards op de pony, Hilke met een kruiwagen vol kaka.
Leuker kan een boerderij niet zijn...

Anoniem zei

Hallo lieve Josie, alles goed daar? Aan de foto's te zien, heb je het wel naar je zin denk ik en t ziet er leuk uit ook. Heb je goed kunnen slapen daar? Amuseer je nog en geniet er maar van hoor. Dikke knuffel van mamsie, Tom, Clydie en Timo xxx

gwenda zei

DAG JONAS,

Zo te zien heb je het goed naar je zin. Ik heb vandaag je briefje goed ontvangen met mij gaat het zeer goed. We wensen je nog veel plezier en vele dikke kusjes van ons allen. Vanwege je meter gwenda; kristof ; en kapoen brenten

Anoniem zei

Dikke knuffel voor Emma & Marie (geen natte kussen, het is zo al vochtig genoeg zeker?...)

Anoniem zei

Hallo Gwendoline,
Leuke en lieve groetjes vanuit Brustem
Knuffel Willy en Deniseke

Anoniem zei

Neil,
Je staat op de foto's zoals je bent: een grapjas, een deugniet,een dierenvriend,iemand die graag bijleert.
Een boerderijkamp is voor jou als natuurliefhebber, harde werker (als je zin hebt) en dierenvriend het beste kamp dat jouw mama en papa voor jou konden kiezen. Op reis zullen ze vaak aan jou denken en hopen dat je het naar je zin hebt. Geniet en wees lief en beleefd, afgesproken? En niet vergeten; afspraken zijn afspraken. Maak het de monitoren niet te lastig, zij willen dat jij en alle andere kinderen zich amuseren maar ook zij mogen genieten.
Een dikke knuffel.
liefs, tante Mieke.