woensdag 24 oktober 2012

onze eerste SUPER dag!

Hey iedereen! Onze eerste dag zit erop. Wat een belevenis! Het was echt super tof! We hebben al zoveel gedaan en er staat nog zoveel op het programma. Deze ochtend zijn we allemaal heel flink vertrokken en na een goed half uur zijn we aangekomen. Eerst hebben we kennis gemaakt met al de diertjes, daarna hebben we een bed gekozen en dit opgemaakt.We slapen allemaal samen in een grote zaal. We vinden het reuze! Tijdens het middagmaal hebben we ook allemaal onze buikjes rond gegeten met frietjes! De namiddag was al even gevuld als de voormiddag. Dieren eten geven, paardrijden en spelen in het blakende zon! De avond was snel om: douche, pyjama aan en een verhaaltje. Daarna zijn wij allemaal, en jawel ook allemaal zonder traantjes, in ons bedje gekropen. Iedereen viel meteen in slaap! Morgen staat er weer een dag vol spannende en leuke dingen op het programma. Potten bakken, paardrijden, cluedospel, nachtwandeling, kampvuur,... Vele groetjes van ons allemaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 opmerkingen:

Cheyenne zei

Hopelijk is het morgen(donderdag) ook nog een stralende dag. Allemaal nog veel pret op de kinderboerderij.
groetjes van bompa en bomma van Emilio Goovaerts.

Farah zei

Leuk om te horen dat iedereen veel plezier had op de eerste dag. En zonder twijfel zal dat morgen en vrijdag ook zo zijn.

Groetjes

Farah (mama van Emilio)

Anoniem zei

Dat zag er goed uit! Geniet allemaal verder van het boeren buitenleven!
Anouk (mama jitse)

Anoniem zei

Dat was te verwachten dat alle kinderen het heel leuk zouden vinden op de boerderij.Nog veel plezier de komende 2 dagen en de
groetjes. (tante van Emilie)

25 oktober 2012 08:44

fanny zei

zo te horen is het er supertof vele groetjes mama van emilie7

Anoniem zei

Wij hopen dat jullie nog veel meer plezier gaan beleven. Blij te horen dat het leuk is.
Veel groetjes Donald, Frida en Birgitte ( Kasper 2 à)

koen van de boerderij zei

Ik vond het de voorbije twee dagen al super-super-super-tof om al die enthousiaste kinderen te begeleiden. Jammer dat ze morgen al naar huis gaan want ik zal ze missen.

Koen Kalkoen van de boerderij