donderdag 10 januari 2013

De Spits dag 4

De jongens zijn goede nachtraven maar geen ochtendmensen, hoor. Aan een slakkengangetje werden dan de koffers ingepakt en de bedjes opgeruimd. Het was wel heel duidelijk dat de meisjes deze wedstrijd wonnen.
Bij het ontbijt werd er nog een verloren-voorwerp-loterij georganiseerd. Nu zijn we helemaal klaar voor ons laatste dagje op de boerderij.
En we beginnen de dag met het maken van onze eigen broodjes. Kneden, mengen, kneden, mengen,… wat is dat leuk. Terwijl de broodjes de oven ingaan, zorgen onze leerlingen nog voor de dieren: borstelen, voederen, knuffelen, schoonmaken en uiteraard nog eens gaan paardrijden.
Vanmiddag eten we nog een lekker kopje verse soep. We verdelen al onze zelfgemaakte spulletjes: kaarsen, zeepjes, koekjes, brood en confituur. We gaan allemaal naar huis met een goed gevuld zakje. Nog even afscheid nemen van de dieren. Met traantjes in onze ogen… want we gaan ze missen, hoor!
Om 14 uur kunnen we de bus inladen en vertrekken we terug richting Antwerpen. ’t Groenhof, we hadden hier een geweldige tijd!

Beestige groetjes van alle leerlingen van het 3de en 4de leerjaar van de Spits uit Antwerpen-Linkeroever!

Bekijk hier de foto's. Klik hier!

1 opmerking:

Becky Verdeyen zei

In de bus was iedereen het over eens: we hebben een top-week achter de rug. Spijtig dat het voorbij is!! Bedankt voor alle goede zorgen en zeker tot binnen 2 jaar!