dinsdag 20 mei 2014

de tandem dag 2

Hallo hier zijn we weer... Gisteren na de avondboterham deden we nog wat rustige spelletjes terwijl in shiften zweet en stof van de voorbije dag werd weggespoeld onder de douche. Na een verkwikkende (wel wat korte) nachtrust zaten we om 8u aan het ontbijt. Om 9u stond de pottenbakker klaar met zijn draaitafeltjes. De klei deed niet altijd wat we wilden maar uiteindelijk was er toch een mooi resultaat. Er moest ook gewerkt worden: stallen uitkuisen en nieuw stro aanvoeren. We mochten ook een ritje maken op de geduldige ru van Papa Chicco en Bollie, de pony's. Daarna deden we een spelletje boerderijstratego waarbij de blauwtjes het wonnen van de roodjes! Wij aten spaghetti en ook de diertjes werden gevoederd met gras en maïskorrels. Na het vieruurtje maakten we als echte meesterkoks deeg voor de "heksenprotjes". Nu wachten we op meester Jan, die waarschijnlijk onze laatste energiereserve zal aanspreken voor de pleinspelletjes. Tot morgen.
Bekijk hier alle foto's Klik hier!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Tante Ann en Nonkel kurt

Amai julie Janssens dat ziet er weer super leuk uit.Diertjes wassen.Fruit snijden.En lekker eten.En het is ook heel mooi weer om buiten mee te helpen met de diertjes eten te geven enzo.Dikke kussen.Tante Ann en Nonkel kurt xxx

Anoniem zei

wHey Ruben dag 2 is nog leuker dan dag 1.Ja wittekop de Bompa is wel een beetje jaloers nu ik je zo bezig zie.Tanti vind dat je goed bezig bent.En de Bomma zegt dat je Akira haar kakjes ook bij ons mag opscheppen maar dan wel met een kleinere schop.Dikke kus

Anoniem zei

Hallo eersteleerjaars, ik kijk ernaar uit om ook op boerderijklassen te gaan. Vind je het leuk met de dieren, Wannes? Ik vind het leuk dat je morgen terug met mij kan spelen. tot morgen! Hannah (en mama en papa)

lynsey van bortel zei

Dag Ruben, ook dag twee ziet er super leuk uit, Jarno en HAnna willen ook op de pony's komen rijden. Terwijl jij daar de diertjes mag voederen, heeft Jarno je taak voor de gerbils hier overgenomen. Jarno zal blij zijn dat je terug bent morgen want hij mist jou op de kamer. amuseer je nog en tot morgen !!!
dikke knuffel en kus van Jarno Hanna papa en mama

Dieter Paeps zei

Wat een bezig dagje... stallen uit kuisen, kakjes oprapen, koekjes maken (hopelijk met propere handjes?), potten bakken, kippen aaien, hangbuikzwijntje douchen, spelletjes spelen en bokes met choco eten? Lieve Fien, ik voorzie voor jou alvast een kraaknet bedje zodat je languit kan uitrusten wanneer je terug thuis bent. Geniet nog van je laatste halve dagje...
mama, miel, marie en papa

Anoniem zei

Hallo Fientje,
Wat hebben jullie het daar leuk. Zo te zien ben je toch al een beetje moe. Waarschijnlijk een kort nachtje gehad ;-). We hebben gehoord dat je daar Kobe bent tegengekomen. Wel heel toevallig dat die daar ook voor een dagje was met zijn school.
Geniet nog van jullie laatste nachtje en we kijken al uit naar alle verhalen die jullie meenemen.
Dikke kus mama, papa en nienke

Papa van Ruben zei

Ruben,

Een hele dikke knuffel & kus van oma.

Anoniem zei

Hallo Julie,

Geniet er nog van,veel plezier.
Dikke kus nonkel Rudi en Tante HEIDI

Anoniem zei

Dag Pepijn,

Wanneer je terug thuiskomt kan je verder in de moestuin werken, confituur maken van rabarber en de kippen verzorgen. Voor het pottenbakken moeten we dan nog iets vinden ; ) Amuseer je nog goed !

Groetjes,
Mama, papa, broer en zus